Sağlık Bakanlığı eski bakanlarından Osman Durmuş Niğde’ye gelerek Niğde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı ile birlikte bir takım ziyaretlerde bulundu. İlhanlı Mahallesi’nde yapılan açık hava mitingine de katılım gösteren Eski Bakan Durmuş, “Niğdelilerin MHP’ye büyük destek verdiğini görmüş olduk” dedi.


MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, ile birlikte öncelikli olarak esnaf ziyaretlerinde bulunan Sağlık Eski Bakanı Osman Durmuş esnafın nabzını tuttu, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti İl Teşkilatı aldığı karar doğrultusunda MHP’ye destek vereceklerini açıklamıştı. DP İl Teşkilatı’nın vermiş olduğu desteklerden dolayı tebrik etmek üzere DP İl Binasına da bir ziyaret gerçekleştiren Durmuş ve Çıtırgı DP’lilere teşekkürlerini sundular.  Ziyaretlerini sonlandıran Eski Bakan Durmuş, İlhanlı Mahallesi’nde düzenlenen açık hava mitingine katıldı. Yüzlerce vatandaşın katılım gösterdiği miting göz doldurdu. MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, İlhanlı Mahallesi mitinginde vatandaşlara projelerden bahsederek, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a cevaplaması üzerine soru sorarak bir kez daha Akdoğan’a sesledi. 



Editör: TE Bilişim