AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, İlhanlı-Nar Mahallesi sakinleri ile buluştu. Salonun dolup taştığı programda Emrah Özdemir’e görülmemiş sevgi vardı.

AK Parti Niğde İl Başkanı, Milletvekili ve Teşkilatın katıldığı programda  dakikalarca Emrah Özdemir’e destek sloganları atıldı.
‘’Böyle büyük bir heyecanı yaşayan Niğdeliler ile yapılmayacak şey yok. Hizmet aşkımızı daha da artırdınız, Allah razı olsun’’ diyerek konuşmalarına başladı.

Özdemir; ‘’Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a millet olarak büyük güç verdiniz ve 17 yıldır bu ülkenin başında büyük işler başardı. 31 Mart için yine bizler onun yol arkadaşı olarak çalışıyoruz ve sizlerin desteği ile inşallah bunu başaracağız. Yeni bir Niğde’yi sizlerle birlikte kuracağız.
İnsanlarımız evlerini 3 aydır bizlere açtılar. Bizi evlerinde misafir edebilmek için adeta yarıştılar. Çünkü AK Parti’nin bu ülkeye neler yaptığını halkımız görüyor. İşte bu sevgi, bu muhabbet bundan geliyor. Biz sizlerin yüzünü kara çıkarır mıyız hiç! Sizler ile el ele vererek bu şehri beraber yöneteceğiz’’ dedi.

Özdemir bir hayal ile yola çıktığını belirterek; ‘’Bizim bir hayalimiz var, hayalimiz ile yola çıktık. Büyük Şehir Niğde için yola çıktık. Muhalefet bunu anlayamadı, çünkü ufukları dar anlayamazlar. Bizler bunun temelini atacağız , onlar izleyecek biz icraat yapacağız. Cumhurbaşkanımıza, teşkilatımıza, sizlere güveniyoruz.

Birileri çıkıyor uydurma anket yaparak algı yapmaya çalışıyor. En büyük anket işte bu kalabalık. Düşünün, bir parti Genel Başkanını Niğde’ye getiriyor ve mitingi bir parkta yapıyor.  Çünkü Meydanda miting yapınca meydanı dolduramayacaklarını iyi biliyorlar. Allah’ın izni ile bizler gümbür gümbür geliyoruz. Bir başka siyasi parti her gittiği yerde beni konuşuyor. Çünkü bir planları projeleri yok ki konuşsunlar. Onlar konuşur biz yaparız.
31 Mart akşamı Niğde’de kaç hemşehrimizin gönlüne girdik ona bakacağız. Seçildikten sonra, gönlüne giremediğimiz hemşehrilerimize kendimizi anlatmak için çalışmaya devam edeceğiz.

31 Mart akşamında Niğde Hükümet Meydanında sizler zafer kutlaması yapacağız inşallah. Bugün bu coşku, bunun göstergesi. Bizleri yalnız bırakmadınız, bu sevginize asla kayıtsız kalmayacak, en güzel hizmetleri şehrimize kazandırarak göstereceğiz. İyi ki varsınız, iyi ki derdi Milleti olan bir Liderin yolundayız. Buna ne kadar şükretsek azdır’’ diyerek sloganlar eşliğinde sözlerini tamamladı.



 
Editör: TE Bilişim