Niğde İl Genel Meclisinin Aralık ayı olağan toplantıları başladı. Meclis Başkanı Mahmut Peşin başkanlığında İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası Toplantı Salonunda gerçekleşen birleşimde seçimler yapıldı. 

Niğde Merkez İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetinde görev yapmak üzere hayırsever vatandaşların seçimi yapıldı.


Ak Parti grubu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti için Mehmet Koç ve Songül Çalışkan’ı önerdi. Yapılan oylamada her iki isimde oy birliği ile mütevelli heyetine seçildi.

ÜNAL PINAR İSTİFA ETTİ

İl Encümenine üye olarak seçilen Ünal Pınar’ın kendi isteği ile Encümen üyeliği görevinden istifa etmesi nedeniyle gizli oyla 1 adet encümen üyesi seçimi yapıldı.

Ak Parti Grubu adına Gafur Karaca Encümen üyeliğine aday gösterildi. MHP ve CHP’den ise adayın olmadığı seçimlerde Gafur Karaca kullanılan 19 oyun 18’ini alarak yeni Encümen üyesi oldu. 1 oyu ise aday olmadığı halde MHP İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Eren aldı.

İmar ve Bayındırlık Komisyonuna AK Partiden üye olarak seçilen Gafur Karaca’nın komisyon üyeliğinden istifa etmesi nedeniyle aynı partiden üye seçimi yapıldı. İmar ve Bayındırlık Komisyonuna da Ünal Pınar oy birliği ile seçildi.


ÇAMARDI'nın Pınar'ı var... Ya Bor'un  haberimiz için TIKLAYIN


Editör: TE Bilişim