Niğde İl Genel Meclis Başkanı yapılan oylama sonucu Nusret Teksin oldu. 2 dönemdir Başkanlık görevini yürüten Bülent Küçüktuna görevini Nusret Teksin’e devretti. Nusret Teksin İl Genel Meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak İl Genel Meclis Başkanlığına seçildi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun açıklamasında; "Bugün yapılan İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde Başkan olarak seçilen Nusret Teksin’e hayırlı olmasını diliyorum.

Başarılı ve özverili bir şekilde 5 yıl gece gündüz demeden hizmet eden Bülent Küçüktuna Başkanımıza emekleri için teşekkür ediyorum." dedi

Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin ise : “İl Genel Meclisi Başkanımız olarak seçilen Nusret Teksin'i tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum. Özverili çalışmalarına ve değerli hizmetlerine bizzat şahit olduğumuz, Dava ve yol arkadaşımız Bülent Küçüktuna başkanımıza, 5 yıl boyunca başarıyla yürüttüğü İl Genel Meclisi Başkanlığı görevi ve emekleri için çok teşekkür ediyorum. AK Kadrolar olarak sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde birlik ve beraberlik içinde Niğde’mize hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim