Yapılan seçimlerin ardından oy birliğiyle İl Genel Meclis Başkanlığı koltuğuna oturan İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin bir açıklamada bulundu;




Peşin: Siyasi Kimliklerimiz Bu Kapının Dışında Kalmıştır

İl Genel Meclis Başkanı olmasının ardından İl Genel Meclis üyelerine hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Peşin, yaptığı konuşmasında mahalli idareler seçimleri neticesinde sandığa yansıyan irade sonucunda İl Genel Meclisi'nin şekillendiğini vurgulayarak tüm Niğde halkına teşekkür etti.

Meclis Başkanı Peşin İl Genel Meclisi çatısı altında Niğde'ye hizmet için çalışacaklarını ifade ederek geçmiş dönem il genel meclis üyelerine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Başkan, meclis çatısı altında Milletvekili-Vali-İl Genel Meclisi olarak uyumlu bir çalışma ile siyasi parti kimliklerini kapının önünde bırakmış olarak ilin menfaatleri için mesai mefhumu gözetmeden çalışacaklarını vurguladı.

İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin il genel meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında şu ifadeler yer verdi;

"Öncelikle görevlerimizin memleketimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Milletin sandığa yansıyan iradesiyle oluşan; demokrasiyi, siyasal katılımı temsil eden bu meclise seçilen tüm arkadaşlarımı ayrı ayrı tebrik ediyor, yeni dönemde çalışmalarında en içten başarı dileklerimi bildiriyorum.

Önceki dönemde görev yapan ve başarı çıtasını üst noktalara taşıyan ve bugün görevleri sona eren meclis başkanım ve meclis üyesi arkadaşlarımıza bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni meclis olarak teslim aldığımız emaneti tüm arkadaşlarımızla birlikte daha da üst noktalara taşımak için azimli ve kararlı bir mücadele içerisinde olacağız.

Siyasi kimliklerimizi kapının eşiğinde bırakarak, ilimizin güzel yarınları için güzel ve doğru kararlar alarak, herkese eşit mesafede ve adil, daha mutlu ve güzel bir Niğde için buradayız. İl Özel İdaremiz Türkiye’nin en iyi çalışan, memlekete en iyi hizmeti veren Özel İdarelerinin başında geliyor. Genel sekterinden tüm idarecileri ve çalışanlarına içten teşekkürlerimi sunuyorum. Valimize ve Milletvekillerimize şimdiye dek verdikleri desteklerden ve bize verecekleri desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Yasalar ve yönetmenliklerin bize verdiği yetki çerçevesinde hep birlikte bizi seçen vatandaşlarımıza layık olmak için çalışacağız.

Görevlerimizi ifa ederken Allah yar ve yardımcımız olsun. Rabbim bizlere güzel işler yapmayı nasip eylesin.

Bizleri buraya taşıyan milletimiz sonsuz teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum."

 

Editör: TE Bilişim