İçişleri Bakanı Efkan Ala, Niğde ve Bor İlçesinde  Ak Parti Seçim İletişim Merkezinin açılışı için   geliyor.

Ak Parti programlarını hep Bakanların katılımı ile gerçekleştirmeye çalıyor.  Aday tanıtımı geçtiğimiz haftalarda Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile yapılırken, seçim büro açılışlarıda yine bakanların katılımı ile gerçekleşecek. 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat Bor İlçesinde Bahçeli Kahveyi Ak Parti Seçim iletişim bürosu olarak tuttu. Seçim bürosunun açılışı için geçtiğimiz gün Ankara'da Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı bir programa katılan Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat toplantı sırasında Bor Seçim Bürosunun açılışı için İçişleri Bakanı Efkan Ala davet edildi. 

Bor ve Niğde'de 23 Şubat Pazar günü  Ak Parti seçim bürolarının açılışında bulunacak olan İçişleri Bakanı Efkan Ala Bor İlçesinde 12:00'da seçim bürosunun açılışını yapacak. 

BAKAN'IN BOR'A GELİŞİNDEN SONRA AK PARTİ HODRİ MEYDAN DİYECEK

Bor'da yapılacak seçim bürosu  açılışı sırasında Ak Parti'nin gövde gösterisi yapacağı ve seçim çalışmalarını hızlandırıcağı tahmin ediliyor. 


Ak Parti  Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir tüm Niğde halkını bu açılışa davet ederek şu ifadelerde bulundu;

'''Marka Şehir' olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Niğde'mize, Hükümetimiz de ayrı bir önem veriyor. Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'ndan sonra şimdi de İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala, ilimizi onurlandıracak. Tüm yurttaşlarımızı, Sayın Bakanımızın katılımıyla gerçekleşecek olan Seçim İletişim Merkezimizin açılışına katılarak, coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz.''



Editör: TE Bilişim