Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından 28.09.2012 tarihinde AK Parti Niğde İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Hüseyin Emre KESEK atandı.


Genel Merkez tarafından görevlendirilen KESEK, Niğde İl Başkanı Ahmet ÖZMEN’i makamında ziyaret ederek, çalışma programı hakkında bilgi verdi. 

Atamayı memnuniyetle karşılayan AK Parti İl Başkanı Ahmet ÖZMEN, Emre KESEK’e başarılar diledi.

Özmen,  "Emre KESEK’in bu görevi layığı ile yapacağından,  Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımızın göstermiş olduğu 2023 hedefini yerine getirmek için samimi, liyakatli, aktif, dinamik ve toplum tarafından kabul gören bir ekip kurarak 3 seçimi başarı ile tamamlayacağından kuşkum ve şüphem yoktur. Yapacağı çalışmalar ile ilgili aldığımız bilgilerden memnun olduğumuzu ve şimdiden kendine ve oluşturacakları yönetime başarılar dilediğimi aktarmak isterim.” dedi.

KESEK, “Kendisinden önce görev almış Gençlik Kolları Başkanlarına ve yönetimlerine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini, devraldığı hizmet bayrağını üst noktalara taşımaya çalışacağını, kendisine güvenerek bu önemli görevi tevdi edenleri mahcup etmemek ve Sayın Başbakanımızın 2023 yılı hedefine ulaşmak için çok çalışacaklarını belirtti.”

Ak Parti Niğde İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Hüseyin Emre KESEK, Kendi işletmesi olan Sistem Mühendislik & Elektrik bürosunda çalışmaktadır. Emre kesek Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü Lisans mezunudur. 2004-2010 yılları arasında MEDAŞ İşletme Müdürlüğünde, Müşteriler Müdürlüğü biriminde görev almıştır.


Editör: TE Bilişim