Genç Kemalistler Derneği Genel Başkanı Hulusi Özen; “Hayır” Hayır Getirmedi

Genç Kemalistler Derneği Genel Başkanı hemşerimiz Hulusi Özen  1 Kasım 2015 seçimlerini Niğde özelinde değerlendirdi.   Genel Başkan Hulusi Özen; 2002 yılından bu yana Niğde Tüm genel seçimlerinde AKP’ye aynı sayıda vekil verdi. Bu vekillerin niteliğine, kapasitelerine bakmadan ülke rüzgarına göre vekillerini Ankara gönderdi. 
Ama Niğde bu seçimlerinde muhalefet damarını Niğde bölgemizde her zaman gösterdi.Her seçimde 1 CHP’den,1 MHP’den vekil verdi. İki partiyide küstürmedi.Vekil isimlerine bakmadı. Böylelikle Niğde’nin 3-0 olmasının bir hayal olduğunu, Niğde’de iktidar gibi düşünmeyen insanların olduğunu her seçimde gösterdi. 
Bu dönem muhalefet partisinde seçilen Sayın Ömer Fethi Gürer Niğde’yi çok iyi bilen tanıyan ve bu bildiklerini Türkiye’ye paylaşmak için bir çok kitabı olan birisi.Niğde’yi Ankara’da çok iyi temsil edeceğine yürekten inanıyorum.

İktidar partisi milletvekilleri diğer dönemde oldukları gibi Niğde’yi inşallah unutmazlar!!! Başbakanın seçim meydanların verdiği başta taşoran işçilere, asgari ücret artırma ve diğer sözlerinin takipçisi olurlar. Tabiki bir de Niğde meydanında verdiği havaalanı sözü!!!

Niğde’de Meydanlardan “2 şiir okumasıyla,cekedine mendil takmasıyla”şehir efsanesi yaratılar Sayın Özegen inşallah hayalleri boşa çıkarmaz…

26. dönem milletvekillerimiz Niğdemize hayırlı uğurlu olsun…."dedi. 




Editör: TE Bilişim