Fazlı Gürbüz yazdı... 

HİNT KINASI .. 
İki aydır gerek sayfamda gerek toplum da hep şunu dedim chp 3.parti olursa büyük bir sürpriz mucize olur demistim ve gelinlik giyip hükümet meydanında yürüyeceğim dedim ...
Sizler de nasıl bir hırs nasıl bir koltuk sevdası ve nasıl ve neye calisan bir beyniniz var merak ediyorum. 
Siyasi olarak bitik basiretsiz ve körsünüz .. 
Hani alıyordunuz secimi ne oldu atıp tutuyordunuz yeminler ediyordunuz beee ne oldu da alamadınız?
Siz niğde de akp ye çalıştınız . Sizlere önce de dedim , şimdi yine diyorum . Gelecek ve umut hırsızlarısınız . 
Niğde ye En büyük hainliği ve kötülüğü yapan sizlersiniz .. 
Az utanın diyeceğim de hiç birinizde ne yüz var ne astar ve karpuz süratlisiniz daha fazla kızaramıyorsunuz .. 
Secim sonucunuz artan seçmen sayısına rağmen 20 yıl önceye döndünüz ! Kampüs otobüsüne binip geçip direksiyona da , organize San de iken SSK hattındayız ! demekle , Ankaradan canlı yayında ağlamak ile , iki gitar dıngıŕdatmak ile de olmuyor muş demi .. neymiş millet yemiyor muş ! Kürsüdeki LAHANA yı karnınıza sırtınıza böyle sarar işte bu Millet ! 
Hak etmediğiniz yerler de oturuyorsunuz da ondan dır başarısız olmanız . 
Fazla uzatmayacağım .. Neden iyi parti ile ittifak yapmadınız , neden koltuk sevdasına memleketin kaderi ile oynadınız BE . SIZ kimsiniz kim, kimm kendinizi ne sanıyorsunuz ne sandınız yada ? Durun ben söyleyim kim olduğunuzu.. Memlekete en büyük kazığı atan , geleceği , bugünü yarınları Çalan, umut gelecek hırsızısı olan Utanmazlarsınız .. 
ÖMER FETHİ efendi sen ne iş yaparsın bana bir söyle aydinlat .Etliye sütlüye karışmayan, odacısına dahi lafı geçmeyen kuru gürültüsün başka numaran yok ..Sen masaya vuracaktın niğde de hayal kurmayın , ortak aday ittifak olmazsa olmaz diye haykıracaktın .. Sizler siyasi özürlüsünüz .. Neden diyemedin sen haykıramadın , vedat bayram 'ın vekillik de aldığı oy ile mümin inan çok farklı . Bu ilde bir mümin gerçeği var farklı şeyler diyemedin . Hani sizin oyunuz Iyi partiden fazlaydı yaa , nerede göster millete ...
Sen o koltukta iyi partinin oyları ile oturuyorsun bunu biliyorsun demi .Her ay midene inen 30 .000 lira şimdi sana helal mi dir .. 
Mecliste milletin paraları ile devasa midene inen yemek., ekmek helalmidir alın terimidir .? 
Kemal kılıçdaroglu , nun askeri emir erisin bunu biliyoruz . 
Akp ye çalıştınız ekmeklerine yağ bal sürdünüz ..
İyi parti li ve chp li kardeşlerim bu secimin kaybedilmesindeki sorumlular chp il ve ilçe yönetimi, rasim yılmaz ve en büyük Sorumlusuda Sizin oylarınız ile vekil olan o koltuğun hakkını veremeyen Ömer fethi gürer dir. 
Ve benim vergilerim ile iyi partiye ve chp ye gonul vermis insanlarin vergileri ile almış olduğun maaş lar sana haram , zıkkım 0lsun . 
Başardınız umutları geleceği yine çaldınız. 
Sizleri kuru kuruya tebrik etmek istemem . Kınalarınız hazır , yakın her yerinize ! Kınayı ..... Boyu 1.80 den fazla ve 100 kg üzeri olana 2 paket vereceğim ancak yeter oyle bir bedene !
Son sözüm size cenabı ALLAH utanma duygusunu nasip etsin ! Not . paylaşmak isteyen yürekli ve gercek ci insanlar sayfamdan alabilir paylaşabilir .

 
Editör: TE Bilişim