MHP Niğde milletvekili Adayı Hikmet Bekil STK ve esnaf ziyaretlerine devam etti. Hikmet Bekil; “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Lider Ülke Türkiye, Lider Şehir Niğde ülküsüyle durmadan çalışıyoruz. Bu tek başına bizimle olacak iş değil, aksine hep birlikte başaracağımız iş” diyerek birlik çağrısı yaptı.
 
MHP 12 Haziran seçimlerine hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. MHP Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, önceki gün Niğde esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Fahri Eker’i, Esnaf ve Sanatkar Kooperatifi Başkanı Murat Zeren’i, Bakalar Odası ile birlikte diğer STK ve esnaf örgütlerini gezerek partilerinin seçim beyannamesini halka aktardılar.
 
MHP’li Bekil ziyaretlerinde partisinin temel seçim stratejisini aktararak; “Bizim için vizyon 2023’de başlar. Cumhuriyetin 100.yılında lider ülke Türkiye ülküsü vardır. Bu ülküye sahip olmak yürek ister, vatanseverlik ister. Başkaları bizim geçtiğimiz yıl açıkladığımız vizyonumuzu çalmaya kalksalar da asla başarılı olamayacaklardır. Çünkü biz bugün 18 milyon yoksulumuzun milli gelirden nasıl pay alacak onu düşünüyoruz. Biz bugün Niğde’de devlet yatırımlarında 72. İl’den ilk 40 ile nasıl girecek onu hedefliyoruz. Birileri Niğde’ye hizmet akacak diyor? Soruyorum onlara 9 yılda Niğde’ye ne akıttılar. Devlet yatırımlarını bile getirmeyi beceremediler. İstesinler baksınlar, Devlet İstatistik Enstitüsünden rakamları alsınlar. Neden Niğde yatırım alan iller arasında son 10 il arasında kalıyor önce bunu açıklasınlar. Muhalefette değiller ama beceriksizler. Halk bunları görerek oy kullanacak” dedi.
 
Terör ve bölücülük konusunda partisinin tavizsiz bir duruş sergileyeceğini ifade eden Bekil, bölücülüğe prim veren her türlü anlayışla demokratik bir mücadele vereceklerini aktardılar. Devletin bölücü teröre teslim olmayacağını aktaran Bekil; “Polise atılan tokatı da, atılan kurşunu da ve de şehit olan askerimizin de onuru da milletin onurudur. Milletin partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi millet neyi istiyorsa onu yapacaktır” dedi.
 
Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren MHP’li Bekil; “ sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmadık. Bizler son 4 yıldır halkımızı AKP iktidarına karşı sürekli uyardık ama bu sefer kapılarına alternatif olmak için gidiyoruz. 2009 seçimlerinden MHP’yi destekleyen 48 bini aşkın vatandaşımızın desteğini de arkamıza alarak en az 60 bin oy hedefliyoruz. MHP Niğde’den iki milletvekili çıkaracak potansiyele sahip ve bu seçim de bunu ispatlayacağız” dedi.
 
MHP’li Hikmet Bekil, dün uluslar arası yayın kuruluşu olan El Cezire televizyonuna kısa bir demeç vererek Ortadoğu ve Orta Asya da MHP iktidarlığında Türkiye’nin lider ülke olacağını ve BOP’u ret edeceklerini aktararak “BOP demek, sadece Müslüman ülkelerin sınırlarının değiştiği, Irak’ta 700 bin kadına tecavüz edildiği, mısır’da, Cezayir’de ülke zenginliklerinin yağmalanması demektir. MHP iktidarlığında buna dur diyerek emperyalist emellere geçit vermeyeceğiz” dedi.





Aşağıdaki Video Tanıtım içeriklidir...
Editör: TE Bilişim