AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında önceki gün Altunhisar belde ve köylerindeydi. Kavaklıoğlu kendisine eşlik eden AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, AK Parti Altunhisar ilçe başkanı Nihat Uysal, Altunhisar Belediye başkanı Erdal Sarı, il genel meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile Yakacık, Akçaören Köyü ve Ulukışla beldelerini ziyaret etti.

 

Ziyaretlerde önce Yakacık’ta belediyenin çadırında iftarını açtılar daha sonra da vatandaşlarla biraraya gelerek sorunlarını dinlediler. İftar programına Milletvekili Ömer Selvi de katıldı. Ardından da Akçaören de köylülerle biraraya gelerek isteklerini dinlediler. Ulukışla beldesinde de kıraathaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla açık hava toplantıları yapan AK Partililer, Altunhisar ve köyleri için hayata geçirilecek hizmetleri anlattılar. Kavaklıoğlu özellikle Altunhisar tarımını geliştirecek proje müjdeleri verirken, vatandaşlar ise eskiden milletvekillerini bu kadar vatandaşla iç içe görmenin zor olduğunu belirterek Kavaklıoğlu ve Selvi’nin halka yakın siyasi anlayışlarından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

Alpaslan Kavaklıoğlu ziyaretlerde yaptığı konuşmada Niğde’nin ilçe, belde ve köylerini karış karış gezmeye devam ettiklerini belirterek meclisin tatil olmasını vatandaşları ziyaret edip, dertlerini dinlemek için bir fırsat olarak değerlendirdiklerini söyledi. Kavaklıoğlu, “Biz de bunu vatandaşlarla buluşmak için bir fırsat olarak görüyoruz. Yasama dönemindeki çalışmalarımız ve ilimiz için proje ve hizmetlerimizi anlatıyoruz. Yapılan hizmetlerinde vatandaşlarla bir karşılığı olduğunu görmek de mutluluk veriyor. Her gittiğimiz yere müjde vermek için çabalarken her ziyaret sonrası bize iletilen sorunların azaldığını görüyoruz. İletilen meseleleri de titizlikte takip edip çözmenin gayretinde oluyoruz, verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz”.

 

 





Editör: TE Bilişim