Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Niğde’ye geliyor.  

Bir takım açılış ve temaslarda bulunacak olan Bakan Arslan, 5 Haziran Salı günü Niğde’de olması bekleniyor.

SADECE SEÇİM BÜROSU MU AÇACAK....

Bakan Arslan’nın programı önümüzdeki günlerde belli olacak.  Öte yandan seçim süreci boyunca bir çok bakanın Niğde’ye geleceği ifade edildi. 

Niğde'nin Havalanı ve Yüksek Hızlı Tren isteği ve tabeli var. Niğde Havalanın yapılacağını Başbakan Binali Yıldırım Ak Parti kongresine katıldığı sırada müjdelemişti. Bu konuda da sadece 50 bin lira ödenek gönderildiği öğrenildi. Bu ödenek ile Ömer Fethi Gürer'in tabiri ile alanın karı bile kürünmezdi. 

HAVALANI İÇİN ÖDENEK Mİ GELECEK?

Şimdi, Havalanı ve Yüksek Hızlı Tren konusunda fransız kalan ve hiç bir etki gösteremeyen ne Alpaslan Kavaklıoğlu var, nede Erdoğan Özegen, Ak Parti yeni milletvekili adayları Yavuz Ergun başta olmak üzere Selim Gültekin ve Sedat Çağlar bir önce vekillerden farklarını Niğdelilere hissettirmek için Bakan geldiğinde en azından havalanı konusunda yüksek miktarda ödenek çıkartması ve Havaalanı konusunun hükümet tarafından ciddiye alındığının gösterilmesi...

YEŞİLGÖLCÜK'E KADAR YAPILAN OTOBANIN TEKRAR BURADAN DEVAMI SAĞLANIR MI?

Bir başka konu ise Ankara - Niğde otoyolunu bugüne kadar Yeşilgölcük'e kadar yapılmıştı. Ama ne oldu ise oldu ve Yeşilgölcük'e kadar yapılan yol burada bırakıldı ve yapımı Ankara Gölbaşı'na çekildi. Bu haberi bu hali ile sadece Borhaber.net yapmıştı. (Burada tıklayın)

Yapımı Ankara - Gölbaşı'na çekilen bu otobanın yapımının tekrar Niğde'den devam edilmesinin sağlanması mevcut adayların elini güçlendirir. 

Seçmene "Biz öncekilere benzemeyiz" mesajı verir...

Ak Parti yönetimi ve adayı Yavuz Ergun'a duyurulur. 

Elçiye zeval olmaz..


Yorum: Selim GÖKEL




 

Editör: TE Bilişim