MHP 'de Niğde Milletvekili Aday Adaylığını Açıklayan Servet Yüksel, siyasi atmosferin artmaya devam ettiği bu günlerde halkla buluşmaya devam ediyor.

Aday adaylığı süreci içerisinde her kesimle bir araya gelen MHP Niğde Milletvekili Aday Adayı Servet Yüksel yeni sanayi esnafı ile buluştu.

Esnafları tek tek dolaşan Yüksel, sokak aralarında bulunan ekmeğini taştan çıkaran seyyar satıcılarla da sohbet etti. " Halkın Adamı, Hakkın Aşığı " sloganı ile yola çıkan Yüksel, kendisinin her kesimden insanla kaynaşıp sohbet edebildiğini, her insanla her kon uda paylaşımlarda bulunabildiğini, her insanla her konuda görüş alışverisinde bulunabildiğini söyledi. Milleti temsil edecek olanların ancak her gün onların içinde her gün onların sevinci ve acısı ile hem hal olabilen insanlardan olması gerektiğini sözlerine ekledi. MHP 'de Niğde Milletvekili Aday 
Adaylığını Açıklayan Servet Yüksel, siürekli içlerinden biri olarak bu yaşına kadar geldiğini halkla buluşmaya devam edeceğini ve halkın içlerinden biri olan kendisi ile ilgili olarak onlardan çok olumlu tepkiler aldığını bu güzel tepkilerin kendisini siyasi olarak bu noktaya getirdiğini söyledi.


Editör: TE Bilişim