25. Dönem Niğde Milletvekilliği için aday adayı olan  ve 7 Haziran 2015 seçimlerinde özverili çalışmaları dikkat çeken iş adamı Servet Yüksel bir teşekkür mesajı yayınladı.

“Halkın Adamı, Hakkın Aşığı” sloganı ile 25. Dönem Niğde Milletvekilliği için MHP’den aday adayı olan Servet Yüksel, gerek aday adaylığı döneminde, gerekse seçimin  son gününe kadar yaptığı  çalışmalar ile dikkatleri üzerine çekmişti. Seçimden partisinin başarı ile çıkmasından son derece memnun olduğunu ve bu seçimin Niğde için mihenk taşı olduğu belirten Servet Yüksel seçim sürecinde kendisine  destek verenlere teşekkürlerini iletti.

Servet Yüksel yayınladığı mesajında; Yüce Türk Milletinin ve güzel Niğdemizin bir evladı olarak aday adayı olarak karşınıza geldim. Ardından adaylık süreci içinde yoğun bir seçim çalışması yaptık. Gitmediğimiz ilçe, köy, kasaba, girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı kalmadı. Bu süreç içinde bizlere büyük teveccüh göstererek çalışmalarınızı, emeklerimizi taçlandıran  bütün Niğde halkına sonsuz teşekkürlerimi iletirim”dedi.

İş Adamı Servet Yüksel mesajının devamında;  Seçim dönemi içinde, ailesinden, işinden, eşinden, çocuklarından fedakarlık yaparak, bizimle birlikte emek veren dava arkadaşlarıma…  Beni alanlarda hiç yalnız bırakmayan, köylülerime, pazarcı esnafına, Niğde Belediye Spor taraftar grubuna, GençFB, Ultraslan ve Çarşı taraftar gruplarına…  Her gittiğimiz köyde, kasabada, ilçede bizlere büyük sevgi gösteren, evini, aşını açan    hemşerilerime… Bana gösterdikleri fedakarlıktan dolayı başta aileme, dost ve arkadaşlarıma… Bu seçim sürecinde sesimize ses katan yerel basınımıza teşekkürlerimi iletir bir başka güzelliklerle tekrar beraber olma umuduyla saygılar sunarım” dedi. 


Editör: TE Bilişim