CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye’nin her alanda büyük sorunla yaşayan toplumun tüm kesimleri için 24 Haziran’da yapılacak erken seçimin hayırlı olmasını diledi.  Ömer Fethi Gürer, “Ürünü değer bulmayan üreticiye, kadrosu verilmeyen işçiye, işsize, atanamayan öğretmene ve sağlıkçıya, kapı önüne konan astsubay okulu öğrencisine, zamlardan yoksulluğa düşen emekliye, siftahsız dükkân kapatan esnafa, grevi ertelenen işçiye, üniversite mezunu işsize, sorunlarına çözüm üretilmeyen engelliye ve baskı ile art ardına gelen zamlar ile her gün sorunları katlanan halkıma hayırlısı olsun. Halkım vereceğin karar ülkemizin geleceğidir” şeklinde konuştu.

YA İTHALAT YA DA KENDİ KENDİNE YETEN BİR ÜLKE
24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “ya ithal saman, et, fasulye, buğday ya da kendi kendine yeten bir ülke” şeklinde konuştu.

BU SÜREÇTEN KURTULMANIN YOLU OYLARIN CHP’DE BİRLEŞMESİDİR
CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, AKP hükümetlerinin bugüne kadar verdikleri sözü tutmadığını ve bundan sonra da tutmayacağını belirtti.
AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünyanın gelişmiş ülkelerinde erken seçim diye bir mantık, bir anlayış yoktur; bu geri kalmışlığın alametidir” şeklindeki sözlerini de hatırlatan Ömer Fethi Gürer “Demek ki, AKP’nin ülkemizi getirdiği nokta bu. Bu süreçten kurtulmanın tek yolu oyların Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) birleştirilmesidir” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim