Ak Parti Niğde Milletvekili adayları, bugün (Pazartesi) Çiftlik ,Ulukışla ilçe ve köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdoğan Özegen ise TRT Haber ve Kanal A Televizyonlarında canlı yayına çıkarak değerlendirmelerde bulundu.

1 Kasım seçimleri için gidilmedik köy, kasaba, ilçe bırakmayan Ak Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Ulukışla ve Çiftlik köylerini ziyaret eden Alpaslan Kavaklıoğlu ve Yaşar Ataç’a vatandaşların ilgisinden memnun. Vatandaşların “1 Kasım’da Ak Parti’nin tek başına iktidar olacağına inandıklarını belirten vatandaşlar ‘’halkın dilinden en iyi anlayan AK Parti’dir. Eskiden devlet için insanlar var denirdi, insanların varlığı neredeyse hiçe sayılırdı, ama şimdi halk için devlet var anlayışını getirdiniz. 13 yıldır ülkeyi bu aşamaya getirmenizin altında bu anlayış yatıyor. Allah’ın izniyle 1 Kasım milletin son sözü söylediği gün olacak’’ şeklinde konuştuğunu belirttiler.

Erdoğan Özegen TRT Haber ve Kanal A ekranlarında genel politika ve Niğde ile alakalı değerlendirmelerde bulundu. 7 Haziran’dan sonraki süreçte MHP ve CHP’nin izlediği tavrı, ülkeyi hükümetiz bırakmak için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini belirten Özegen; ‘’halkımız her şeyi çok net gördü. Ülke için derdi olan ile olmayan ayırt edilecek bu seçimde. MHP ve CHP’nin hükümet kurmaya yanaşmak istemediklerini 7 Haziran akşamı birlikte izledik. Hepsi halkımızın gözü önünde cereyan etti. Biz Ak parti olarak ülkemizi terör belasından kurtarmak için mücadele ediyoruz. İstikrarın sürmesi için gayret sarf ediyoruz. Bu mücadelede bize destek olamayan muhalefete gereken cevabı halkın 1 Kasım seçimlerinde vereceğine inancım tamdır’’ diyerek değerlendirmelerde bulundu.

 

Editör: TE Bilişim