7 Nisan 2013 tarihinde yapılacak olan Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulda seçim maddesi eklenirse MHP İl Başkanı Hakan Er, parti olarak mevcut başkan Taygur’dan yana taraf olacaklarını açıkladı.


Kooperatifte mali genel kurul yaklaştıkça saflar netleşmeye başlıyor.

Önceki gün adaylığını açıklayan NESOB Başkanı Fahri Eker’in açıklamasından sonra MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er’de yazılı bir açıklama yaparak parti üyesi esnafların olağan bir seçim durumunda mevcut kooperatif başkanı Turgut Taygur lehine oy vermelerini istedi.

Kooperatifi Eski Niğde Belediye Başkanı ve kooperatifin başkanı rahmetli Murat Zeren’in emaneti olarak değerlendirdiklerini ifade eden MHP’li Er; “Teşkilatımız, başarı ve hizmetten yana taraftır. Mevcut Kooperatif Başkanı Turgut Taygur, rahmetli Zeren’den aldığı bayrağı daha yükseklere taşımıştır. Bizde teşkilat olarak toplanarak partili esnaflarımıza bir çağrı yapma gereği duyduk. Kararımız parti yönetimimizle beraber aldık. Kararımıza göre, çalışmalarında adaleti benimsemiş olan, şeffaflığı kendisine prensip edinmiş, Niğde’nin tanınmış esnaflarından Turgut Taygur’a tam destek olduğumuzu ilan ederek, partililerimizin de alınmış bu kararı hayata geçirmesini bekliyoruz. Turgut kardeşimizin bu seçimi alacağından şüphemiz yoktur! Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.




Editör: TE Bilişim