Milliyetçi Hareket Partisi Niğde il Başkanı Hakan Er ve partililer önceki gün el Hacı Mahmut Caddesi’nde esnaf gezerek halkın nabzını tuttular.

 

Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK / TYN HABER

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nde değişim sürüyor. “Güçlü Gelenek, Değişen Vizyon” sloganıyla halkla iç içe siyaset anlayışını inşa etmeye başlayan MHP İl Başkanı Hakan Er yoğun temposuyla tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Seçildiği günden itibaren günde 14 saat MHP için çalıştığını ifade eden Er, önceki gün el Hacı Mahmut Caddesi esnaflarını gezerek halkın nabzını tuttu.

 

Genel olarak vatandaşın durgunluktan ve vatandaşın geçim sıkıntısından şikayetçi olduğunu tespit eden MHP’li Er, sorunun çözümünün MHP iktidarlığı olduğunu vurguladı.

 

Hakan Er esnaf gezilerinde vatandaşın yoğun ilgisine maruz kalırken, parti çalışmalarını esnaflara aktardı. Hakan Er yaptığı açıklamada; “güçlü bir geleneğin temsilcileri olarak, MHP’de ben değil biz anlayışı ile yoğun tempo çalışmalara devam ediyoruz. Biliyoruz ki MHP, bugün ülkenin içinde bulunduğu tüm sorunların çözüm adresidir. Bu çözümü bizlere verecek olan, emanet edecek olan halktır. Siyaset veraset ve biat kültürü üzerine değil, millet için millete yapılır. Eğer biz vatandaşları ikna edemiyorsak, çözümlerimizi seçmene iletemiyorsak özeleştiri yaparak ve milletimizi suçlamadan yine onların ayağına gitmemiz lazım. Çünkü çözümü üretecek olan da yetkiyi verecek olanda yine onlardır. Bizler MHP’nin tek başına iktidara inanan kadromuzla, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ziyaretlerimizin yegane maksadı budur. Milletimizle beraber yaşamak, geçmişte olduğu gibi yine milletimizin çözüm önerilerini siyasi mekanizma haline getirip politikalar üretmektir.” Dedi.

 

Yaklaşık iki saat süren esnaf ziyaretlerinde partili partisiz herkesin takdirini kazanan MHP yönetimi, 2014’de Niğde’de yerel iktidar olacaklarını ifade ederek vatandaşlardan destek istediler.


Editör: TE Bilişim