MHP Eski İl Başkanı Hakan Er, 26 Ağustos’ta adaylık için istifa ettikten sonra, adaylık başvurusunu dün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu.


Haber: Gökhan ÖZBEK

Yerel seçimlere 200 gün kala MHP’de seçim yarışı hızlandı. 17 ay önce yapılan olağan kongre ile il başkanı seçilen Hakan Er, 26 Ağustos’ta düzenlediği basın toplantısı ile yönetim kurulu üyeliği ve il başkanlığından istifa ederek yerine Nuri Ertan’ı bırakarak aday olacağını ifade etmişti.


Dün saat 13:30’da parti binasında İl Başkanı Nuri Ertan öncülüğünde düzenlenen basın toplantısı ile adaylık başvuru formunu İl Başkanı’na teslim eden Hakan Er, resmen aday adayı unvanını kazandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Nuri Ertan, yönetimde yapılan yeni görevlendirmeyi bildirdikten sonra, Eski İl Başkanı Hakan Er’in adaylık başvurusunun kabulü için toplandıklarını ifade ederek, kendisine başarı diledi.

MHP’li Hakan Er ise yaptığı açıklamada ise MHP’nin başarısı için çalıştığını ve bundan da her daim gurur duyduğunu ifade ederek, “Adayımız ister Fikret Çıtırgı, ister ben olayım, namusumla, partimin başarısı için çalışmayı şeref bilirim. Aslolan MHP’nin Niğde’de ki başarısıdır” dedi.

Daha sonra çalışmaları hakkında basına kapalı olarak bilgi veren Hakan Er, ev ziyaretleri ile esnaf ziyaretlerinin koordineli bir şekilde sürdüğünü, resmi takvimin açıklamasından sonra Niğde’nin ufkunu açacak ve dev projelerin kamuoyu ile paylaşacağını vurguladığı ve bunun için alanında uzman bir ekiple çalıştığını aktardı.

 

Editör: TE Bilişim