Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı Hakan Er, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Önceki gün Şehit Mehmet Dildari’nin baba ocağını ziyaret eden Er, dünde Niğde Belediye İş Sendikası’nı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

 

Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK / TyN HABER

Göreve geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen, partisinin vizyonunu milletle bütünleştirmeyi amaçlayan MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, çalışmalarında yoğun tempo sergiliyor.

Haftasonu Ankara’da Genel Merkez’de istişarelerde bulunan MHP’li Er, Pazartesi günü esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Niğde’nin sorunlarını not ettiği gezilerinde partisinin çözüm önerilerine vatandaşlara aktardı.

Vatandaşların gerçekleşen ziyaretlerden memnun kaldığını ifade eden MHP’li Er, vatandaş üzerinde serpilmiş olan ölü toprağını kaldırma gayreti olduklarını ifade ederek, iktidarın yanlış politikalarının vatandaş üzerinde ki olumsuz etkilerinin en üst seviyede olduğunu ifade etti.

Şehidin Baba Ocağına Ziyaret!

Geçtiğimiz hafta sonu Bitlis’te şehit olan Mehmet Dildari’nin baba ocağı Kemerhisar’a ziyaret gerçekleştiren MHP’li Er, aileye taziyelerini iletti. Terörle mücadelede verilen tavizlerin bedelinin ağır ve geri dönülmez olduğuna dikkat çeken Er, bu anlayışla terörle mücadelede mutlak bir başarı gerçekleşmeyeceğini ifade ederek, partisinin ve lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin çözüm alternatiflerinin mutlaka dikkate alınması ve tereddütsüz uygulanması gerektiğini vurguladı. Mehmet Dildari’nin ailesi ile sohbet eden Er, her türlü sorunda, acı da üzüntüde ve de mutluluklarında yanlarında olacağını belirtti.

Kadro Sorununu Çözmek İçin Varız!

MHP’li Er, dün akşam Niğde Belediye İş Sendikası’na gerçekleştirdiği ziyarette şube Başkanı Şaban Özkaymak ve yöneticileriyle buluştu. Sendikanın faaliyetleri konusunda bilgi alan Er, Niğde Belediyesi’nin en önemli sorununun kadro sorunu olduğunu ifade ederek, bu konuda iktidar ve muhalefetin el birliği yaparak çözüm üretmesi gerektiğini vurguladı. Özkaymak’tan hukuki süreç konusunda bilgi alan Er, partisinin üzerine düşecek her türlü sorumluluğu yerine getirecek güç ve iradeye sahip olduğunu ve her daim işçi kardeşleriyle bir bütün olarak hareket etmek istediklerini belirttiler.

 

Editör: TE Bilişim