25 Mart’ta göreve gelişinin 1. Yılı dolacak olan MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, 2014 yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 1 ayda 16  ev ziyareti yaparak partisinin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

 

Haber-Foto: Gökhan ÖZBEK / TyN HABER

 

Köklü Gelenek, Değişimin Öncüsü sloganıyla 25 Mart 2012 tarihinde bayrağı teslim alan MHP İl Başkanı Hakan Er, çalışmalarını büyük bir titizlikle ara vermeden devam ediyor.

2014 seçimlerine 1 yıl kalmasına rağmen seçmenlerle buluşmak için her türlü program organize ederek, partisinin temel çalışmaları hakkında bilgiler veriyor.

Niğde’de 3 Hilal Yeniden Dalgalanacak!

2009 seçimlerinde Niğde Merkez ve Bor olmak üzere yerel seçimlerde MHP’nin belediyelerini kaybetmesi üzerine, 2014 seçimlerinde bu belediyeler olmak üzere tüm belediyelerde MHP iktidarlığını kurmak için aralıksız çalışan MHP Niğde İl Yönetimi, Hakan Er liderliğinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Aralık ayında verdikleri seçim startından sonra kadın kolları ile koordineli çalışarak seçmenlerle buluşmaya çalışan MHP, yerel yönetim stratejilerini de belirlemeye devam ediyor.

Konu ile ilgili bilgi veren MHP’li Er; “Şu an tüm alt yapı çalışmalarımız tamamlandı. Saha çalışması olarak adlandırdığımız faaliyetlerimizle seçmenlerle buluşmaya başladık. Yaklaşık 2 ay sürecek olan programımızla seçmenlerin partimizden ve yerel yönetimlerden beklentilerini ortaya çıkaracağız. Bu talepler doğrultusunda çözüm alternatiflerimizi barındıran projelerimizle milletimizle buluşacağız. Yerel seçimlere 1 yıldan fazla olmasına rağmen, tempomuzu eksiltmiyoruz. Bunun yegane nedeni, gündelik politikalar üretmek yerine, gerçekçi ve nesnel projeler ortaya çıkarmamız için vatandaşlarımızın görüş ve eleştirilerine ihtiyacımız var. Haftada 4 ev ziyareti yapıyoruz. Ayda 350-400 arası seçmenimizle bizzat evlerinde buluşarak onların şikayetlerini ve temennilerini not ediyoruz. Böylece pozitif projeler ortaya çıkacak nesnellik oluşuyor! Partimiz millet için politika üretme noktasında ki becerilerini deneme fırsatını yakalıyoruz.

Çalışmalarımız seçmenlere ulaşmak için sadece ev ziyaretleri değil, her hafta cumartesi günü kadınlara yönelik programlarımızla partimizde yüzlerce kadını buluşturuyoruz. İç Anadolu Bölgesi’nin en iddialı kadın kollarımız sayesinde 1000 kişilik kadın çalışan hedefine yaklaşmaya çalışıyoruz. Haftada iki gün Pazar ziyaretimiz, haftada iki gün de esnaf ziyaretimiz oluyor. Ayda toplamda 4 bini aşkın seçmenle birebir irtibat şansını elde ediyoruz.Bunun dışında STK ve resmi kurum ziyaretlerini asla aksatmıyoruz. Genel Merkezimizle paralel bir politika izleyerek, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin temel mesajlarını Niğdeli seçmenlere iletiyoruz!” dedi.

Vatandaş AKP’den Rahatsız!

Ev ziyaretlerinde Niğdelinin mevcut yerel yönetimden rahatsız olduğunun altını çizen MHP’li Er; “Vatandaşlarımız Niğde Belediyesi’nin faaliyetlerinden gerçekten çok rahatsız. Bu eksende eksikliklerini tespit ederek, milletimizin çözüm üretme fırsatını onlara veriyoruz. AKP’nin genel politikaları özellikle bölücü başı Apo ile görüşmelerden rahatsızlık en üst safhada! Zaten iç Anadolu da oylarının düşüyor. Bunun iki nedeni var 1.si MHP’nin milletle iç içe olan siyasi atılımı, 2.si AKP’nin Apo’yu muhatap kılması! Umut ediyoruz ki Niğde’de seçmen AKP’yi sandığa gömecek ve 2015 yılındaki genel seçimlerde AKP, Türk Siyasi Tarihinin kara bir lekesi olarak tarihe gömülecektir!” dedi.

Önümüzdeki günlerde tüm Niğde’de ses getirecek büyük bir etkinlik ve projeyi de hayata geçireceklerini ifade eden MHP’li Er, herkesi MHP çatısı altında Niğde’ye hizmet etmeye çağırdı.









 

 




Editör: TE Bilişim