Milliyetçi Hareket Partisi  hafta sonu yapılacak olan Niğde il başkanlığı seçimlerine odaklandı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Başkan Adayı Hakan Er, yaklaşan İl Kongresi öncesi, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantıda, MHP’ye gönül veren partililer ve delegelerle ile bir araya gelen Er, Bor İlçemizde yerel gazeteleri de ziyaret etti.

 

Bor’da Sabah Gazetesi  Genel Yayın Yönetmeni İsmet Ünver’e nezaket ziyaretinde bulunan Hakan Er’e MHP Milletvekili Adayı Mahide Yaramış, Dikilitaş Kasabası  Belediye Başkanı Murat Şener eşlik ettiler.

 

Milliyetçi hareket partisi mevcut il başkanı Şakir Sevdi’nin aday olmayacağını açıklamasının ardından geçtiğimiz Ocak ayında MHP il binasında yoğun bir katılımla resmen başkan adaylığını açıklayan İşadamı Hakan Er, MHP eski il başkanı Hikmet Bekil ile birlikte seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

 

Hafta sonu yapılacak olan MHP İl  Başkanlıgı seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP İl Başkanı Adayı Genel merkez tarafından da kabul gören Hakan Er’in adaylığına MHP teşkilatlarının da büyük destek vermesiyle bu göreve talip olduğunu açıklayan Hakan Er, Türk Siyasetinde Türk Milliyetçiliğinin, yegâne temsil yeri olan Milliyetçi Hareket Partisinin, gönüllü neferi olarak partimize hizmet etmeye en ulvi bir gaye telakki ettim. Bu güne kadar yürüttüğüm çabanın yeterli olmadığının kanaatindeyim.

 

 

Kimsenin kimseye üstünlüğü olmadığını, üstünlüğün hizmetle doğru orantılı olacağı bir idari yapı hedefliyorum diyen er; Milliyetçi Hareket Partisi sıradan bir parti değildir. Partimiz Alpliğin ve erenliğin öğretildiği ocaklardan yetişerek gelen dava neferlerinin sevdalarını icra etmek için yönetime talip olanların toplandığı mukaddes bir çatıdır. Bu noktadan bakıldığında Milliyetçi Hareket Partisi muazzam gelenekleri olan kurumsallaşmış, bir siyaset okuludur.

 

 

Ülkücülerin Başbuğu Alpaslan Türkeş önderliğinde 1969 -1997 yılları arasında büyük fedakârlıklar ve çilekeşle yoğruldukları uğrunda gözyaşlarını ve terlerini akıttıkları en temel emanetleri olan Milliyetçi Hareket Partisine hizmet etmek büyük bir şeref, şeref olduğu kadar da emanete sadakat göstermektir. Bu noktadan hareketle biz makam sevdalısı değiliz. Milletimizin hizmet karlığına başbuğumuzun emanetinin korunmasına talip oldum Milliyetçi Hareket Partisini, Niğde’ye bulunduğumuz durumdan daha yukarı nasıl çıkartılabiliriz hesabını yapmaya mecburuz. Bu vesile ile AR-GE çalışmalarına önem vermeliyiz. Teknolojinin gelişmelerinden ve ilmin nimetlerinden sonuna kadar istifade etmeliyiz.

 

 

Üniversitelerimizin değerli ilim adamlarından, istifade etmek için elimizden gelen gayret ve çabayı göstermeliyiz. Onların problemlerinin çözümünde de gerekli fedakârlığın içerisinde olmayı asli bir görev sayıyorum. Kadınlarımızın manevi güçlerinin, sevgi güçlerinin ve icra güçlerinin, partimize yansımasını istiyoruz. Bu vesile ile yönetimimiz de kadınlarımıza daha fazla yer verme düşüncesindeyiz diye konuştu.

 

 


 

Editör: TE Bilişim