Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim görevlisi   Kemal Mert'in İYİ Parti'den aday olmak üzere Üniversite görevinden istifasının ardından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi web sayfasındaki otomasyondan kaldırıldığını; 

Ancak;  yine devlet üniversitesi olan Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde görevli akademisyen Prof. Dr.  Kudret Bülbül'ün Ak Parti'den aday olmasına rağmen hala üniversitenin web sitesi otomasyonunun bulunduğunu belirten iki ayrı parti ve iki ayrı uygulamayı gösteren bir haber yapmıştık. 

Bu haberimiz üzerine  Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi sosyal medya hesabından ve  Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar twitter hesabından kısa bir açıklama yaptı. 

Açıklama ve ilgili haber aşağıda




Ayrıca; 
Prof.Dr. Muhsin Kar'ın  Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili twiti ise ortalığı karıştırdı. 

O twit de aynen şöyle; 

Ben başkan olacağım diyerek ortaya çıkan hanımefendinin bir iki gün içinde topu zulada bekleyenin üzerine atıp kenara çekileyeceğini göreceğiz. Amaç başkan seçilmek değil, oyun Sn Cumhurbaşkanımızın ilk turda seçilmesini engellemek.

— Muhsin KAR (@karmuhsin) 25 Nisan 2018

Attığı twit ardından Rektör Prof.Dr. Muhsin Kar'ın lehine ve aleyhine bir çok paylaşım yapıldı. 


 
Editör: TE Bilişim