Niğde Milletvekili Gürer’e İstanbul’da sıcak karşılama 1 Kasım  2015 tarihinde yapılan seçimlerde Niğde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili seçilen  gazeteci yazar Endüstri Mühendisi  Ömer Fethi Gürer Seçim sonrası Niğde'de Ulukışla, Altunhisar, Bor, Çamardı, Çiftlik ilçelerinde parti örgütlerini ve esnafları, Niğde basın kuruluşlarını, Niğde ve Bor Esnaf Oda başkanlarını ve bazı kuruluşları, ayrıca 32 köy kasabamızı ziyaret etti.

 Gürer bu ziyaretlerin ardından son görev yaptığı Kartal Belediyesine ve Kartal ile Kadıköy ilçelerine yaptığı ziyaretlerde sıcak ilgi ile karşılandı. Yerel gazetelerin manşetten haberlerini verdiği Ömer Fethi Gürer vedalarında duygusal anlar yaşandı. Kartal Belediye Başkan yardımcısı iken görevinden istifa ederek Niğde Milletvekili  seçinle Ömer Fethi Gürer Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz makamında ziyaret etti.

 Kartal Belediye Başkan yardımcıları ve belediye Meclis üyeleride katıldığı görüşme sonrası yemekhane de çalışanlara seslenen Ömer Fethi Gürer Kartal Belediyesi benim için çok özel bir deneyim kazanma yeri oldu dedi.

 

“Herkesin ve her kesimin milletvekilliğini yapacağım”

 

 CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer de, Kartal Belediyesi’nde çalışmaktan gurur duyduğunu, çalışma arkadaşlarıyla huzurlu ve verimli bir çalışma hayatı geçirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: “ Sayın Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz ile tanıştıktan sonra, 5 yıl içinde kendimi bir üniversite bitirmiş sayıyorum; çünkü kendisinden çok şey öğrendim. Hem siyaset anlamında hem iş anlamında çok farklı bir kimlikle çalıştım. Sayın Başkanımız, benim için örnek bir modeldi. Huzurunuzda kendisine içtenlikle teşekkür ediyorum. Biliyorum ki Kartal’a yapacağı daha çok şey var.  Benim açımdan zor bir süreç başlıyor. Bana oy veren vermeyen herkesin ve her kesimin milletvekilliğini yapacağım. Partimin milletvekilinin bulunmadığı illerde de bu görevi üstleneceğim. Önce insan sloganıyla yaşama başladım, yaşamım boyunca “önce insan” kavramına inandım ve yüceliğine inandım. Mücadelem, insan için oldu. Bundan sonraki süreçte de bu duygularla çalışacağım. Biliyorum ki çok yetenekli değerlerimiz var. Allah herkese umduğunu ve düşündüğünü nasip etsin. Sizlerle geçen süreçte çok mutluydum. Farkında olmadan kırdığım, üzdüğüm arkadaşlar olduysa özür diliyorum. İnanıyorum ki sizlerle çok güzel dostluklarımız oldu. Bundan sonra da devam edecek. Hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum.”

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, uzun yıllar Kartal Belediyesi’ne hizmet etmiş olan Ömer Fethi Gürer’i tebrik ederek, içlerinden birini Ankara’ya göndermiş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: ”Bugün, bizim için güzel bir gün oldu. Kartal Belediyesi’nde hizmet yapmış, hizmetinin karşılığını almış ve yanımıza milletvekili olarak gelen arkadaşımızı ağırlamaktan büyük bir gurur duyuyorum. Bu veda, gerçek bir veda değil. Sizlerin de Ankara’daki temsilciniz olacak. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum..”

 

Konuşmaların ardından milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi personelinin tebriklerini kabul etti. CHP Kartal İlçe Başkanlığı, Balkanlılar  Kültür ve Dayanışma derneği, KASK amatör Spor Kulupleri derneği, Mahalle Muhtarları, Esnaf Oda Başkanları, Belediye şirketleri ile Kartallı dostları ile  vedalaştı. Kadıköy  CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Ali Narin ile Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'nu da makamında ziyaret etti. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu “uzun yıllara dayalı mücadele sonrası erdiğin milletvekilliğinde de başarılı olacağına inanıyorum.  İçimizden biri milletvekili olması bizleri sevindirdi” dedi. Aralarında eski ilçe başkanları Av. Ümit Sılan Ve Şefik Toprak’ında yer aldığı parti yönetim kurullarında görev almış isimlerde Gürer onuruna bir yemek verdi.

Salı günü yapılacak yemin töreni için Ankara’da TBMM kayıt  yaptıran  Ömer Fethi Gürer’e  Eşi, 80 öncesi Gençlik Kolları dönem sözcüsü Hamdi Fidan ve Kartal Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Zorgul, Bor CHP ilçe Başkanlığını yapmış olan  Hacı Mustafa Çopur eşlik etti.

 

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  -“Milletvekilliği adaylığım sürecinden başlayarak desteğini esirgemeyen mesajla,telefonla ulaşan ve sonuçlar açıklandıktan sonrada arayan herkese tüm değerli dostlara ve oy versin vermesin Niğde ilinde yaşayan herkese teşekkürü bir borç biliyorum.Gördüğümüz ilgi ve insanı sıcaklık her şeyin üzerinde büyük bir güç ve moral verdi. Sağolsunlar. Niğde  ve ülkemiz için  yoğun bir çalışma içinde olacağım” dedi.

Editör: TE Bilişim