CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını aldıktan sonra, teşekkür gezilerine Niğde Merkez ilçe, Altunhisar, Bor, Ulukışla, Çiftlik ilçe merkezi ile ilçeye bağlı köy ve beldeleri ziyaret etti.

Yeşilburç, Hasaköy, Kula, Şeyhler, Darboğaz, Hasangazi, Köşkönü, Beyağıl, Porsuk, Kömürcü, köyleri ile Azatlı, Yıldıztepe, Gölcük kasabalarını ziyaret eden Gürer, “Ülkemiz ve Niğde’miz için kalıcı ve geleceğe dönük çaba ve gayretlerin içinde olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, yeniden milletvekili seçilerek, Niğde’yi TBMM’de temsil etme hakkını elde etti. İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle milletvekili mazbatasını alan Ömer Fethi Gürer, ilçe, belde ve köylere teşekkür gezilerinin startını verdi. 

İlk olarak Çiftlik ilçesine giden Ömer Fethi Gürer, bir araya geldiği vatandaşlara teşekkür etti. Çiftlik İlçe Başkanlığında partililerle değerlendirme toplantısı yapan Gürer, ilçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Azatlı beldesinin ardından Kula ve Şeyhler köyünü ziyaret eden Ömer Fethi Gürer, daha sonra merkez ilçeye bağlı Yeşilgölcük ve Yıldıztepe beldeleri ile Hasaköy, Kömürcü ve Yeşilburç köylerine ziyaretler gerçekleştirdi. Niğde Merkez ilçe ve Altunhisar ilçe merkezinde partilerle görüşen Gürer, Bor ilçede esnaf ve kıraathaneleri gezdi. Ulukışla ilçesinde partilerle buluşup esnaf gezen Gürer, Darboğaz, Beyağıl, Porsuk, Koçak, Hasangazi köylerini de ziyaretlerde bulundu.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada yorucu bir seçim sürecinin geride kaldığını belirterek, “Seçimlerde partimize oy veren, vermeye tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Türkiye’nin 24 Haziran seçimleriyle birlikte yeni bir rejime geçiş yaptığını anlatan Gürer, sürecin nasıl olacağının, neler getireceğinin yaşanarak görülebileceğini ifade ederek, “Umarım ki bu konuda daha önce dile getirdiğimiz kaygılarımız ülkemiz için olumsuzluk getirmez” diye konuştu.
Niğde’nin Orta Anadolu’nun en geri kalmış ili konumunda olduğuna dikkat çeken Gürer, “Bölgemizin sorunlarını sürekli TBMM’de gündeme getirdim. Bu dönemde de Meclis’te yine sorunların takipçisi olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı. 

Çok partili rejimde CHP’den üst üste ikinci kez milletvekili seçilmiş olmanın sorumluluğunu da taşıdığına vurgu yapan Gürer, “Ülkemiz ve Niğde’mizin sorunlarının kalıcı olarak çözümlenmesi için geleceğe dönük çaba ve gayretlerin içinde olacağım. Ülkemizin daha huzurlu, herkesin aşı ve işinin olduğu sorunsuz bir yaşama ermesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim