Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer beraberinde CHP İl, İlçe başkanları ile Niğde Protokolüne ziyaretlerine devam ediyorlar.

Niğde Milletvekili Ömer Fetih Gürer,  Niğde Garnizon Komutanı Albay İbrahim Taşkın’ı ,  Bor Askeri  Levazım Fabrika Komutanı  Albay Erol Çetin’i  Niğde Cumhuriyet Başsavcısı  Ahmet Tekne’yi  ve Niğde Devlet Hastanesi Başhekimi  Dr. Necati Sarı’yı ziyaret etti.

 

BOR ASKERİ LEVAZIM FABRİKASINI DA  ZİYARET

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Adem, Milletvekili danışmanı Hacı Mustafa Çopur ,  Bor   7.NCİ Ana Merkez  Bakım komutanlığında Garnizon  Komutanı Albay Erol Çetin’i ziyaret ettiler.

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Bor’da Askeri fabrika olarak bilinen tesisin  bölge halkı için önemine değindi. Kuruluş sürecinde bölgede işsizlik sorununu önemli ölçüde çözen ve ülke geneline askeri tesisiler için ürettiği ürünlerle çok önemli bir konuma eren tesisin zaman içinde farklı birimlerinin bölgeden taşındığını, bunun bölge ekonomisi için büyük kayıp olduğunu söyledi.  Son süreçte tamir onarımlardan öte tören kılıçlarının da çok başarı ile tesiste üretildiğini öğrendiğini ifade eden Gürer,  tesisinin gelişmesi adına milletvekili olarak yapılması gereken her çalışmaya katkı sunacağım”dedi.

 Garnizon Komutanı Albay Erol Çetin ziyaret için teşekkür etti. Bölge için fabrikanın önemini bildiklerini ifade ederek  “üretim sürecinde başarılı çalışmalarda bulunan bir çalışma kadromuz var”dedi.

 

NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER CUMHURİYET BAŞSAVCISINI ZİYARET ETTİ

 Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer beraberinde CHP İl, İlçe başkanları ile Niğde Protokolü ziyaretine  Niğde Cumhuriyet Başsavcısı  Ahmet Tekne ile devam etti. 

CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, İl Yönetim Kurulu üyeleri Sadettin Koçkesen, Lütfi İlknur, Mehmet  Erdemir, İlçe Yöneticisi  Bayram  Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi, Av Caner Gürbüz’den oluşan heyet  Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne’yi de makamında ziyaret ettiler.

 CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, İl ve İlçe yöneticilerinin katıldığı ziyarette konuşan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde’de yöneticileri ziyaret ettiklerini, Niğde ili ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Bütçe Plan Komisyonunda Adalet Bakanlığı Bütçe görüşmelerinde konuşma yaptığını, Avukatların, Yargı mensuplarının, İnfaz Memurlarının sorunlarını dile getirdiğini de belirterek Niğde Adliyesinin yeni binasının Bakana sorusu üzerine 2017 yılında tamamlanacağını söylediğini belirtti.

 Hukukun üstünlüğü ve Adaletin yansız tarafsız olmasının da önemine değinen Gürer, Niğde’de huzur içinde yaşanan bir kent olmasına rağmen ülkemizin içinde bulunduğu koşulların giderek ağırlaşması ve her gün yaşanan olaylarla şehit haberlerinden duydukları üzüntüyü de dile getirdi.

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne’de ziyaretten dolayı teşekkür etti. Niğde’de kurumların ve halkın sorunlar karşısında sağduyulu ve karşılıklı anlayış, hoşgörü içinde çözüm ürettikleri belirtti. Sorunların aşılmasında işbirliği içinde yürütülen çalışmaların Niğde içinde ülke içinde yararlı olduğunu söyledi. Ülkemizde yaşanan olayların mutlaka aşılacağını, birlik ve beraberlik içinde ülkemizin huzur içinde geleceğe ereceğine inandığını ifade etti. Şehitlerden duyduğu üzüntüyü de söyledi.

NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER ve CHP HEYETİ GARNİZON KOMUTANINI ZİYARET ETTİ.BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER.

 

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  ve beraberindeki CHP heyeti  Niğde Garnizon Komutanı  Jandarma Albay İbrahim Taşkın’ı makamında ziyaret etti.

Son günlerde artan terör olayları ile yitirdiğimiz şehitler içn başsağlığı ziyareti yaptıklarını ifade eden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Ankara’da yaşanan bombalı saldırı ile iki günde on şehit haberinin yürekleri dağladığını ve acıyı yüreklerinde hissettiklerini belirterek başsağlığı dileklerini ifade etti. Birlik ve kardeşliğin bu dönemde öneminin daha da artığını ifade eden Gürer, terör’ün kabul edilemez olduğunu ve şiddetli kınadıklarını belirtti. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış Dünya da Barış” sözünün bugünler de ne kadar önemli bir söz olduğunun bir kez daha anlaşıldığını söyledi. Şehitlere Allah’tan rahmet, Ailelerine ve ulusumuza başsağlığı diliyoruz. Gazilerimize sağlık temenni ediyoruz”dedi.

Niğde İl Başkanı Erhan Âdem’de CHP olarak terörün her türlüsünün karşısında olduklarını ve vatanın bölünmez bütünlüğünü her daim savunacaklarını ifade etti. Şehitlere Allah’tan rahmet, Gazilerimize başsağlığı dilediklerini söyledi. CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı’da her şehit haberi yüreğimizi yakıyor. Gazilerimize sağlık, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

 Niğde Garnizon Komutanı Jandarma Albay İbrahim Taşkın ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Sorunların mutlaka aşılacağını, sorumluların saptanacağını ifade ederek şehitlerimizin acısı hepimizin acısı”dedi. Gazilere sağlık Şehitlerimize rahmet diliyorum”diye konuştu.

 

NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER  NİĞDE DEVLET HASTANE BAŞHEKİMİNİ ZİYARET ETTİ.

 

 Niğde ilinde kasaba köy, kurum kuruluş ziyaretlerine devam eden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Sarı’yı ziyaret etti.

 Niğde CHP İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz, Milletvekili Danışmanı Hacı Mustafa Çopur, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ile Niğde Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Necati Sarı ziyaret eden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yeni başladığı görevinin hayırlı olmasını diledi.

Niğde Devlet Hastanesi koşulları ve hastane hizmet koşulları ie ilgili bilgi alan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer kurumda yapılan tedavi hizmetleri hakkında da sorular yöneltti. Acil Servis hizmeti, yatak kapasitesi, tedavi hizmetleri, hemşire sorunu, sağlıkçıların sorunu, doktorların branşları, hastane de verilen diğer hizmetler, çalışanların sorunları üzerine kapsamlı bir görüşme yapan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  Tıp Fakültesi açılması durumunda hastanenin  uygulamaya yanıt verip vermeyeceğini de sordu. Sağlık sorunlarının varlığı ve çözümü yönünde neler yapılması konusunda önermelerini de ifade eden Ömer Fethi Gürer Niğde’de halkın başka illere gitmeyecek biçimde hizmet alacak bir konumda hastanesi olması gereğininde altını çizdi.

Niğde Devlet hastanesi Başhekimi Dr. Necati Sarı’da ziyaretten dolayı teşekkür etti. Hastanenin yatak kapasitesinin ihtiyaca yetecek boyuta getirildiğini, kurumsal sorunların çözümü için çalıştıklarını, hastalara her tür sorunda yardımcı olduklarını, Niğde için hastanenin her alanda yeterli olduğunu, Tıp Fakültesi açıldığında hastane olarak hizmet için başlangıç aşamasında yeterli ve gerekli hizmeti verebileceklerini ifade etti. Niğde halkının sağlığı için kurumsa olarak  yapılması gereken her çalışmayı sürdürdüklerini, uzun süredir Niğde Devlet Hastanesinde  doktor olarak görev yaptığını  ve Niğde’nin sorunsuz bir sağlık hizmeti alması için tüm kurum çalışanlarının işbirliği içinde hizmet verdiklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim