CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer beraberindeki heyet ile Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş’ü ve Niğde İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’nu makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti. Gürer, Jandarma ve Emniyet Teşkilatının Niğde’de huzurun ve güvenliğin sağlanması konusunda yaptıkları çalışmaların sorunları önemli ölçüde azalttığını belirtip, çalışmalarında başarılar diledi.

Niğde Baro Başkanı  Av. Osman Çimen’i de makamında ziyaret eden CHP’li Gürer, yargının bağımsızlığı ve hukukun üstünlüğü konusunda ülkemizde genel durumu değerlendirdiklerini söyledi. TBMM’nin tatile girmesi ile Niğde’ye gelen Ömer Fethi Gürer,  bu kapsamda İl Protokolünü ve Demokratik Kitle Örgütlerini ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Protokol ve bazı Demokratik Kitle Örgütlerini ziyaret ederek, genel sorunlar ve yapılan çalışmalar konusunda bilgilenip düşüncelerini paylaştıklarını ifade etti. Gürer, Niğde ilinin sorunlarından arınması, gereken yatırımları alması, huzurlu bir kent olmasının kent geleceği için önemli olduğunu ifade etti ve bu yönde yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.
 
Editör: TE Bilişim