CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Çiftlik İlçesinde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkârlar ve Şoförler Odası Başkanı Mustafa Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Çiftlik İlçesinde esnafları da ziyaret eden Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in beraberinde CHP Çiftlik İlçe Başkanı Turgay Yıldız, Bozköy Belediye Başkanı Yalçın Tekeli, Azatlı Belediye Başkanı Şahin Polat ve İlçe yöneticileri yer aldı.

 

GÜRER  “ÇİFTÇİ, KÖYLÜ, ESNAF, İŞÇİ, SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETEMEYEN BİR HÜKÜMET VAR”

 

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer sorunları TBMM’de dile getirdiğini belirterek “Çiftçi, köylü, esnaf, işçi sorunlarına çözüm üretmeyen bir hükümet var, O nedenle sorunlar her geçen gün ağırlaşıyor. Sorunların aşılması için hükümetin sorunlara çözüm üretmesi gerekiyor. CHP olarak işçi esnaf köylü çiftçi emekli, kadın, genç kısacası her kesim için önermelerde bulunuyoruz. Muhalefet olarak halkın sorunlarını TBMM’ye yansıtıyoruz. Niğde ilinde sorunların düne göre ağırlaşması gibi ülke genelinde de sıkıntılar artıyor. Parlamentoda halkın sorunlarının daha çok ele alınması gerekiyor. İktidar partisi ise daha çok torba yasa ile meşgul. Orada da sorunları olan kesimler için çözüm üretilmiyor, üretiliyormuş gibi yapılıyor. Esnafa kredi vereceğiz diyorlar, ipotek kefil yetmedi borcun olmasın diyorlar ama o koşullarda başvuranı dahi kuraya sokup tüm talepleri karşılamıyorlar. Bu olacak iş değil. Sözü sözünü tutmayan bir anlayışla yapılan siyaset halkın gözünden kaçmayacaktır. Biz ülkenin bölünmez bütünlüğü yanında sorunlarından da arınması için çalışıyoruz ”dedi.

  Çiftlik Esnaf ve Sanatkârlar ve Şoförler Odası Başkanı ve Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ziyaret dolayısı ile Milletvekili Gürer’e teşekkür ederken ziyaret ettiği esnaflar da sorunlarını anlattı. Esnafın bu şekilde gider ise gelecek dönemde zorluklarının daha da artacağını ifade ettiler.

 

Editör: TE Bilişim