CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Genel Başkan Kemal Kılıçdardoğlu’nun Ankara’dan başlattığı ‘Adalet Yürüyüşüne’ azim ve kararlılıkla devam ettiklerini söyledi. 

Gürer, “Hak, hukuk ve adalet için devam ettiğimiz yürüyüşümüzü hiçbir provokatör eylem durduramaz. Türkiye’de gerçek manada adalet sağlanana kadar yürüyeceğiz” dedi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Adalet Yürüyüşünde 14’üncü güne gelindi. Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyüşe katılan kortej, Düzce’den Sakarya istikametine yol aldı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'de yürüyüşüne ara vermeden devam ediyor. 

GÜRER HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 14 gün önce Ankara’dan İstanbul’a başlattığı Adalet Yürüyüşünü ara vermeden sürdüren CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yürüyüşe katılanların konakladığı kamp alanının yakınlarına kamuya ait bir kamyondan hayvan gübresi dökülmesine;  “herkes kendine yakışanı yapar, binlerce katılımcı ve yol boyu alkışları ile destek verenlerin yanında bir kaç olumsuzluk olağandır, biz hak, hukuk, adalet diyerek yürüyoruz, adalet herkese lazım, hava gibi su gibi… Her gün şehit haberi geliyor içimiz yanıyor. 16 Nisanda referandum öncesi terör bitecek dediler o gün bugüne şehit sayımız 80 e yaklaştı. Taşerona kadro dediler verilen vaat iki yıla erdi, işsizlik çığ gibi artıyor, atanamayanlar, mağduriyetler, yokluk yoksulluk artıyor. Adalet için yürüyoruz, Adalet içinde tüm yaşanan sorunlara karşı yürüyüş yapıyoruz” dedi. Türkiye’de gerçek manada adaletin sağlanması için yürüyüş başlattıklarını anımsatan Gürer, “Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir ana muhalefet partisinin genel başkanı adalet için yürüyüş başlattı. Bu yürüyüşe, haktan, hukuktan adaletten yana olan yurttaşlarımız bizzat yürüyüşe katılarak destek verirken, katılamayanlar gönülleri ile bizim yanımızda oldu ve olmaya devam ediyor. Yürüyüşümüze çığ gibi destek var. CHP olarak ülkemizde, gerçek anlamda adalet sağlanana kadar demokratik eylemlerimizi sürdüreceğiz, yürümeye devam edeceğiz. Ülkemiz, bugün itibariyle en çok adalete ihtiyaç duymaktadır. Adaleti, ülkeyi yönetenlerin iki dudağı arasından kurtarmak için başlattığımız yürüyüşümüz azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Yürüyüşümüze destek veren, hak ve adaletten yana olan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

GÜRER, BAYRAMI ADALET YOLUNDA GEÇİRDİ

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 14 gün önce başlayan Adalet Yürüyüşünü ara vermeden sürdürüyor. Ramazan bayramını da Adalet Yürüyüşünde geçiren CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Ömer Fethi Gürer, Ramazan Bayramını Bolu il merkezi yakınlarındaki Karaağaç köyünde Genel Başkan Kemal Kılıçradoğlu ve köy halkıyla birlikte kıldı.  Gürer “Mecliste ve seçim bölgemdeki yoğun çalışmalarımdan dolayı aileme ve çocuklarıma yeterli zaman ayıramıyorum.  En azından Ramazan bayramını ailemle birlikte geçirmeyi planlıyordum ama ülkemiz bu haldeyken milletvekili olarak bizim bayram yapmamız doğru olmazdı. Ekonomide, tarımda, dış politikada, milli eğitimde, sağlıkta kısacası yurttaşlarımızı ilgilendiren her alanda ülkemiz artık sorunlar yumağı haline geldi. Ülkeyi yönetenler tarafından adaletin yerle bir edilmesi ise bardağı taşıran son damla oldu” dedi.

Ömer Fethi Gürer, “ Biz burada sadece milletvekili arkadaşımız Enis Berberoğlu için değil, Türkiye’de haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe maruz kalan tüm vatandaşlarımız için yürüyoruz. Adalet için, hak ve hukuk için yürümeye devam edeceğiz. Bayram-seyran demeyeceğiz, yağmur-çamur demeyeceğiz, güzel ülkemizi, güzel insanlarımızın hak ettiği yönetim şekline kavuşturana kadar yürüyeceğiz, yurttaşlarımızın hakkını aramayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 

 

Editör: TE Bilişim