HP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Ömer Fethi Gürer, CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı ve parti yönetimi, Saadet Partisi Niğde İl Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer gerçekleştirilen ziyarette ülkenin ve Niğde’nin gündemine dair sorunları, Saadet Partisi Niğde İl Başkanı Ahmet Binici ve Saadet Partisi Niğde İl yönetimi ile birlikte ele aldı. Ülke ve Niğde sorunlarının gündeme alındığı ziyarette konuşan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Saadet Partisinin referandum sürecinde yaptığı tespitlerin önemine değindi.

Niğde’nin esnaflarından, işsizlik probleminden, çiftçilerin sorunlarından bahsedilen ziyarette Saadet Partisi Niğde İl Başkanı Ahmet Binici ve Saadet Partisi yöneticileri düşüncelerini paylaştı. Gürer herkesin ve her kesimin düşüncelerini önemsediklerini bu bağlamda Saadet Partisinin Anayasa Referandumunda önemli bir duruş sergilediğini ifade etti. Gürer , ülkemiz iyi yönetilmiyor. Millî manevi değerlerimiz dahi bu dönemde aşındırıldı. Saygı sevgi paylaşım  aile ve topluma ait değerler tüketiliyor. Ülke genelinde artan işsizlik , her gün gelen şehit haberleri, sorunlu ekonomi, işçilerin, emeklilerin, çiftçi, esnaf, memurların artan sorunları, Taşeronların durumu sistemi her geçen gün  daha sorunlu kılıyor Ortak akılla özgürlük ve hakça paylaşım ile sorunlar aşılabilir reçetesi dışarda yazılan ithale dayalı üretimden uzaklaşan anlayış sorunları katlar “dedi.

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Ömer Fethi Gürer,  Sayıştay raporlarında ortaya çıkan Eti Maden’in Elazığ’da bulunan bakır işletmelerinde hurda skandalını anlattı. Liyakat sistemini gözetilmediğine değinen Gürer, Et-Balık kurumunun özelleştirilip daha sonra da içi boşaltılarak Et-Süt kurumu adı altında yeniden kamulaştırıldığını da ifade etti. Özelleştirme yanlışlıklarını örnekleri ile anlattı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, sorunların çözümü için çalıştıklarını dile getirdi.

SAADET PARTİSİ NİĞDE İL BAŞKANI BİNİCİ’DEN TEŞEKKÜR           

Saadet Partisi Niğde İl Başkanı Ahmet Binici, Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Saadet Partisi Niğde İl Başkanı Ahmet Binici, otoriterleşmeye doğru giden Türkiye’nin sorunlarına ortak akılla çözüm bulabileceğine değindiği konuşmasında şunları söyledi: “Ülkemiz içinde bulunduğu ekonomik, siyasi, ticari, sosyal bunalımdan ancak ortak akılla çıkabilir. Rahmetli Erbakan hocamız ülkenin ve vatandaşlarımızın geleceğinin söz konusu olduğu durumlarda particilikten önce milli menfaatleri gözeten bir yaklaşım sergilerdi. Bizlerde bugün batan ekonomiden, işsizlik problemlerinden, yolsuzluklardan, yoksulluktan ancak bu şekilde kurtulabiliriz” dedi.​

Editör: TE Bilişim