CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özel bir şirketin ülkemizde kuracağı söylenen otomotiv fabrikasının Niğde’de kurulmasını istedi.

TBMM Genel Kurulunda bu talebini dile getiren CHP Milletvekili Gürer, Niğde'nin İstanbul, Ankara, Ege illerinde bulunan dernekler federasyonları başkanlarının yaptıkları ortak basın toplantısında ülkemizde kurulacağı konuşulan otomotiv fabrikasının Niğde'ye kurulmasını talep ettiklerini hatırlatarak, “Niğde ili avantajlarına rağmen AKP iktidarlarından yeterince destek alamadı; Niğde göç veren bir il durumundadır” dedi.

“YATIRIMCI NİĞDE'YE YÖNLENDİRİLSİN”
CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, otomotiv fabrikasının Niğde’ye kurulmasının Niğde'nin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. Gürer, “Sahipsiz kalan Niğde için otomotiv fabrikası bir umuttur. İktidarın bu yönde Niğde'ye destek vermesi beklentidir. Yatırımcılar Niğde'ye yönlendirilerek otomotiv fabrikasının Niğde'de kurulması göçü engelleyecek, Niğde'nin gelişimine katkıda bulunacaktır. İktidarın bu yönde yapacağı çalışmalarda Niğdeyi gündeme taşımasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı..


 
Editör: TE Bilişim