CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde ve Bor ilçesinde ziyaretlerine devam etti. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden Ömer Fethi Gürer, Türkiye’nin gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 


Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Man Adası’na para transferini gösteren belgelerin daha açıklanmadan ve görülmeden  sahte olduğunu söyleyenlerin gerçeklerin açığa çıkmasından korkanlar olduğunu belirterek: “Gerçekler er geç açığa çıkar. Sayın Kılıçdaroğlu Ana Muhalefet Partisi’nin genel başkanıdır. Böylesine önemli bir mevkide olan biri gerçek olmayan belgeleri açıklayabilir mi?” dedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer: “ Vatandaşa ‘yastık altındaki, altınları çıkarın, bankalara verin, dövizleri bozdurun’ diyorlar. Man Adası’nda şirket üzerinden milyonlarca dolar işlem dönüyor. Belgeler ortaya çıkınca da  gerçeği ters yüz etmeye çalışıyorlar. Ülkemizin büyük bir kesimi mağdur. Ülkemiz için sorun çözen değil sorun üreten bir yönetim var" dedi.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde ve Bor ilçesindeki esnaf ziyaretleri ve kahvehane sohbetlerinde, Niğde’nin sorunları ve çözüm  yolları ile  ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Gürer: “ Hükümet benim Niğde için önerdiklerini yapsalar sorun kalmaz" dedi.

Editör: TE Bilişim