CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde’nin 20 yıldır hizmete, yatırım bekleyen bir şehir olduğunu söyledi. Kentin hem merkezi hem de yerel yönetimler bakımından ihmal edildiğini belirten  Ömer Fethi Gürer, “Bu şehrin kaderini CHP’li kadrolar değiştirecek. İnsanlarımız, hak ettikleri hizmetlere CHP’li yöneticilerle kavuşacak” dedi. 

GÜRER’E BÜYÜK İLGİ 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde, partisinin il örgütü tarafından düzenlenen programlar kapsamında il merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte esnaf ziyareti yapan Gürer, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Gürer ve beraberindeki heyet SGK il Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek müdürlük yöneticileri ve personeliyle de bir araya geldi. 

GÜRER, DESTEK İSTEDİ 
Esnaf ziyaretlerinde Niğde Belediye Başkan Adayı için destek isteyen  Ömer Fethi Gürer, Niğde’nin 20 yıldır ihmal edilmiş, kaderine terkedilen bir şehir olduğunu ifade etti. Ne merkezi yönetimler ne de yerel yönetimler bakımından şehrin hizmet alamadığını anlatan Gürer, “AKP iktidarı, Niğde için verdiği vaatlerini yerine getirmedi. Yıllardır olmayan vaatler var, 31 Mart seçimleri öncesinde de yine iktidar partisi tarafından farklı proje ve vaatler veriliyor. Ancak, halkımız için inandırıcı gelmiyor” diye konuştu. 

Niğde’nin yerel yönetimler bakımından da ihmal edilmiş, yatırım yapılmamış, rutin hizmetlerin bile aksatıldığı bir şehir olduğuna dikkat çeken Gürer, “Yıllardır bir kale çevresi projesi dahi yapılmadı” dedi.

CHP’li Başkanlar tarafından yönetilen belediyelerdeki farkın net bir şekilde görülebildiğine işaret eden Ömer Fethi Gürer, “Çünkü CHP’nin siyaset anlayışı insan odaklıdır; CHP’li belediyeler yandaşları zengin etmek için çalışmaz, halka hizmet eder” ifadelerini kullandı. 
CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Yılmaz ise Niğde’nin kaderinin 31 Marttan sonra değişeceğine belirterek, “Niğde’mizin yaşanabilir bir kent olması için mücadele edeceğiz. Bunu başaracağımızdan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim