CHP’li Gürer; “Ülkem için, Niğde için ve Partim için yararlı çalışmalarda bulunmaya devam edeceğim” dedi.
 
Haber : Kenan Zımba
 
 Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili aday adayı Ömer Fethi Gürer Niğde’de 110 köy 46 kasaba ve Niğde merkez ile beş ilçede sürdürdüğü gezilerinde yüzlerce kişi ile görüştü. 60’dan fazla kahvede konuşmalarda yapan Gazeteci-Yazar Ömer Fethi Gürer ön seçimden çok 12 Haziranda yapılacak genel seçimi hedefleyerek uğraş verdiğini ve Türkiye’nin şiddetle bir CHP iktidarına ihtiyacı bulunduğunu söyledi.
 
 Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Ömer Fethi Gürer 3 Nisan 2011 Pazar günü yapılacak ön seçimde partililerin gereken titizlik ile oylarını kullanacaklarına inancının tam olduğunu da belirtti. Gazeteci- Yazar Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer Ülkem ve Niğdemiz için yıllardır emek veriyorum. Yazdıklarım ve düşüncelerimle çabalarım daha güzel yarınlar içindir. 3 Nisan 2011 Pazar günü CHP kayıtlı tüm üyelerimiz ile bir ön seçim yapacağız. Bu demokrasimiz ve partimiz adına güzel bir süreçtir. Tüm adaylarımıza başarı diliyorum. Üyelerimizin vereceği karar ne olursa olsun ülkem için, Niğde için, partim için yararlı çalışmalarda bulunmaya devam edeceğim.”dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Ömer Fethi Gürer “Adana, Mersin, Kayseri, Konya, Kırşehir, Aksaray illeri gelişmişliğine karşın Niğde’miz neden bu kadar sorunlarla dolu. Bunun yalnız CHP üyeleri değil tüm Niğde halkının da düşünmesi gerektiğine inanıyorum. Bu böyle gitmemelidir.
 
Dönüşüm ve değişim el birliği ile sağlanmalıdır. Bunun parlamento kanadında halkımızın desteği ile olursam yapacaklarımı ve çözümü biliyorum. Esasen bu konuları yıllardır da yazıyorum. Ama yapacak irade olmadığı gördüğümden iş başa düştü diyerek bu yola çıktım. Bilgim birikimim ile ülkeme Niğdemize yapacağımda vereceğimde çok hizmet var. Ben hazırım. On bin yıllık tarihi olan ve iki kez de başkent olarak tarih sayfalarında yer bulan Niğde’mizde çok köyümüzün koşulları doğu mezralarının durumundadır. İşsizlik, yoksulluk yaygınlaşmaktadır. Sorunlarımız düne göre daha artmıştır. Bunların çözümü bilgi, birikim ve tecrübe yanında gönüllü mücadeleyi gerektirir. Bu alanda dündeki uğraşlarımız görülendir. O uğraşlarımızı en üst noktaya taşımak için herkesin desteğini bekliyorum” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Ömer Fethi Gürer Niğde’de on beş günde köy ve kasabalarda kiminde üçer kez ziyaret ettiğini ve bu yerlerde partililer yanında halk ile de görüştüğünü söyleyerek “vatandaşlarımızı yaşadıkları durumdan oldukça şikâyetçidirler. Çiftçisi, köylüsü ile kırsal kesimlerde sorunlar artmıştır. Elektrikten mazota söz edilen konuların çözümü şarttır. Bunun yanında pazarda pazarcı da, vatandaşta mağduriyetten söz etmektedir. Emekli geçim darlığından, ev kadını tencereye koyacak malzeme sıkıntısından dert yanmaktadır. Şoför yakıttan, gençler işsizlikten, engelliler gereken desteğe erememekten dertlidir. Öğrencisi, öğretmeni, memuru, işçisi, işsizi her kesim sıkıntı içindedir. Bu gidiş iyi gidiş değildir. Sorunların çözümü vardır. CHP iktidarında her alanda iyileştirme için projeler hazırdır. Başta aile sigortası ile yoksulluklar mücadele edilirken her alanda gelişme ve ilerleme  sağlanacaktır” dedi.
 
Gazeteci-Yazar Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer Pazar günü yapılacak ön seçim içinde partili üyelerin en doğru tercihi yapacak bilinçte olduğunu belirtip tarihi doğası sorunlarını bildiğim Niğdemize hizmet için ben hazırım .destek verenleri mahçup etmeyeceğim. Üyelerimizin oyları ile verecekleri destek ülkemizin ve Niğdemizin daha güzele ermesine destektir. diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim