Cumhuriyet Halk Partisinden Niğde Milletvekili seçilen Ömer Fethi  Gürer  CHP Niğde il ilçe örgütleri,Bor   ve Ulukışla ilçesini ziyaret etti.

Darboğaz,Porsuk, Beyağıl’a da ziyaret gerçekleştiren Gürer   yapıcı bir muhalefet anlayışı ile mecliste çalışmalarda bulunacağını ifade etti. Doğru ve olması gereken konularda destek verip eksik kalan yerlerde muhalefet olarak yapılması gerekeni söyleyeceğini ifade eden Gürer ülkede ötekisi kavramının ortadan kalkması gerekliliğine vurgu yaptı.Toplumu ayrıştırarak sorunların çözülemeyeceğini ifade etti. Niğde’de  köylerin göç verdiğini, tarımın sorunlu olduğunu,Niğde’de havaalanı dahi olmadığını, Akkaya Barajının on yıldır çözümsüz kaldığını, Tıp Fakültesinin bu dönemde olsun artık Niğdeye yapılması gerektiğini söyleyen Ömer Fethi Gürer  Niğde ilinde İcra dairelerinin değil iş alanlarının artmasını  ve kentin bölge kentler içinde en geride kalma sürecinin bu dönem ile sonlanmasını umduğunu ifade etti.

HALKIMIZIN SESİ OLACAĞIM

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ömer Fethi Gürer mecliste halkın temsilcisi ve sesi olacağını da ifade etti. Her seçim sonrası yorumlar değerlendirmelerin olduğuna işaret eden Gürer “önemli olan Niğde için ülke için yapacaklarımız ,bu bağlamda bilgimle birikimle var gücümle mücadele edeceğim” diye konuştu. Ülkede  zor bir döneme girildiğini de belirten Gürer , yurtta barış dünyada barış yaklaşımı ile sorunlara bakılmasını,ekonominin düzelmesini, halka  seçim döneminde vaat edilenlerin yapılmasını beklediklerini de kayd etti.

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer seçim çalışmalarında yer alan ve köy köy kasaba kasaba gezen,esnaf ziyaretlerine katılan emek verenlere  teşekkürlerini ifade etti Gürer “herkes ve herkesimden çok sıcak ve yakın ilgi gördüm.Niğde ili için yıllardır sürdürdüğüm mücadelenin halkımız tarafından kabul gördüğünü hissettim yaşadım .Oy versin vermesin hemşehrilerimin candan ilgisi beni mutlu etti. Niğde için yazdıklarımı, umarın özellikle gençlerde sahiplenerek, Niğde tanıtımı, değerlerinin bilinmesi, anlaşılması ve bu bağlamda Niğde ilinin zenginliklerinden yarar sağlanması gerçekleşir”dedi.

Editör: TE Bilişim