CHP Niğde Milletvekili Adayları seçim ziyaretlerini hızla sürdürüyor.

 

CHP Milletvekili adayları yoğun bir çalışma temposu ile ziyaretlerine devam ediyor. Köyde kasabada ve ilçelerde yapılan toplantılarda CHP iktidarında yapılacak çalışmalar anlatılıyor ve Niğde sorunları ile çözüm önerileri konuşuluyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Ömer Fethi Gürer, Dr Sevgi Özbek, Ramazan Ertan ziyaretlerinde il ve ilçe başkanları belediye başkanları, geçmiş dönem milletvekili, belediye başkanı, il, ilçe başkanları belediye meclis üyeleri de adayların çalışmalarına katılıyorlar.

 

 Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer esnaflarla yapılan toplantıda esnafların sorunlarının CHP iktidarında çözüleceğini söyledi-  Gürer, Esnaf ve KOBİ’ler ödedikleri vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanacağını ve şöyle devam etti.

 

“Bilgi teknolojisi alanında kurulan şirketler 3 yıl boyunca gelir vergisinden muaf olacak, Bağ Kur prim borcu olan esnaf sağlık hizmeti almaya devam edecek, Organize sanayi Bölgeleri içinde Meslek Eğitim Merkezleri ve Meslek Liseleri açılacak, Çırak ve Kalfaların SGK primleri devlet tarafından ödenecek, Bağ-Kur’lu olanlar, diğer sigortalılarla aynı sürede emekli olabilecek ve aynı maaşı alacak ”dedi. Esnafların her konuda yanlarında olacaklarını ifade eden Ömer Fethi Gürer yerli üretimlerin korunması desteklenmesi geliştirilmesi adına da çalışmalarda bulunacaklarını kayd etti. Çiftçilerin destekleneceğini, Emeklilerin hak ettiğini alacağını, üniversite gençlerinin sorunlarının çözüleceğini, isteyen herkesin konut sahibi olmasının önünün açılacağını Asgari ücretin artırılacağını, işsizliğin bitirileceğini söyleyen Ömer Fethi Gürer Niğde ilinin köy kköy kasaba kasaba sorunlarını biliyoruz ve çözmek içinde projelerimiz hazır turizm hayvancılık ve tarım adına Niğde için yapacaklarımız ile Niğde gelişecek dönüşecek, Niğde bizim sevdamız her sorununu aşmak için yola çıktık. Bizim ötekimiz olmayacak  Hangi partiye oy verdin demeyecek Niğde’mize hizmet vereceğiz “dedi.

 

CHP Adayı Dr. Sevgi Özbek’te 7 Haziran seçim süresi ve ülkede yaşanan sorunları içeren bir konuşma yaptı ve Yanlış sağlık politikası ile sağlık sisteminin zor duruma düştüğünü halkın mağdur edildiğini ifade etti.


Editör: TE Bilişim