CHP Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer, Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan parti il ilçe başkan ve yöneticileri ile köy kasaba kurum kuruluş ziyaretlerine devam ediyorlar.

 Emeklilerle bir araya gelen CHP 1.sıra Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer Emeklilerin Hak ettiklerini CHP iktidarında alacaklarını söyledi. Farklı yerlerde yapılan toplantılarda konuşan Ömer Fethi Gürer CHP iktidarında herkesin ve herkesimin sorunları çözüleceğini ve hukukun adaletin hakça paylaşımın gerçekleşeceğini ifade etti. Ömer Fethi Gürer Emeklilerde hak ettiklerini alacak dedi ve şöyle konuştu-“  CHP iktidarında emekliler, Ramazan ve Kurban bayramlarında birer maaş ikramiye alacaklardır. Emeklilerden alınan muayene ve ilaç katılım payı kalkacaktır, Çalışan emeklilerden kesilen sosyal güvenlik destek primi kalkacaktır. Emekliler arasında eşitsizliği giderecek “İNTİBAK YASASI” derhal çıkarılacaktır. Emeklilikte yaşa takılanların sorunları çözülecektir”dedi.

NİĞDE GEREKEN GELİŞMEYE EREMEMİŞTİR.

Ziyaret ve görüşmelerine devam eden CHP heyeti köy kasabalarda  konuşmalar yaparak Niğde sorunları ile ülke sorunları hakkındada düşüncelerini açıklamaya devam ediyorlar.Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer Niğde’ninde çevresinde yer alan iller içinde en geride kaldığına dikkat çekti ve Niğde ne yazık kı gereken gelişmeye erememiştir. Niğde sorunlarını da çözümü de biliyorum. 35 yıldır Niğde yazıyor. Niğde anlatıyorum. Dünde Patatesi para etmediğinde, elması hayvan yemi olduğunda, kirazı, domatesi, fasulyesi değer bulmadığında onların haberini yaparak gündeme taşıdım. Tarihi folkloru kültürü ile Niğde anlattım. Niğde yazdım. Niğde için yapacaklarım var. Dağını taşını toprağını insanını tanıdığım Niğde’miz için önerdiklerim yazdıklarım yapılsa sorunların yarısı azalırdı onu dahi beceremediler bu kere halkımızın desteği ile milletvekili seçildiğimde onların mecliste sesi olacağım”dedi. CHP milletvekili adayı Dr Sevgi Özbek ‘te yaptığı konuşmalarda terör konusuna değindi ve  terör CHP iktidarı ile sona erecektir”dedi.




Editör: TE Bilişim