CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer CHP olarak parti çıkarını değil ülke geleceğini düşünerek siyaset yaptıklarını ifade etti ve “CHP olarak yapıcı  muhalefetimiz ülkemiz içindir. Bunu farklı biçimde algılayarak Cumhuriyet ve demokrasi dışı davranışlara yönelinilmemelidir.15 Temmuz darbe kalkışmasına karşı oluşan  birlikteliğin bozulmaması iktidarın davranışına bağlıdır. Tek parti yaklaşımı ile muhalefeti yok sayarak durumu fırsatçılığa çevirmek ülkemiz yararına bir siyasi yaklaşım değildir "dedi.


Niğde İlinde kasaba ve köy gezilerine ara vermeden devam eden Niğde CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer Keçikalesi Kasabası, Karakapı Kadabası, Uluören Köyü ve Akçaviran Köyü’nü ziyaret etti. Köy ve kasabalarda sorunları dinledi. Meclis çalışmalarını anlattı. Bölgede tarım ve hayvancılığın gelişmesi için yapılması gereken çalışmalardan söz eden Gürer, bu bağlamda Niğde İline yeni teşviklerin de sağlanması gerektiğini ifade etti. Niğde için tarım ürünlerine yönelik  sanayinin mutlaka kurulması gerektiğini de vurguladı.

Kasaba ve köylere milletvekili seçilmeden öncede sık ziyaretler yaptığını anımsatan Gürer, “Niğde İlinde bugün çözüm bulunan çok sorunu da ilk gündeme taşıyanlarındanım. O yıllarda muhabir yazar olarak gelip sorunlarını gündeme taşıdığım bu yerlerin bu kez milletvekili olarak sıkıntılarının çözümü için çalışıyorum "dedi.

 
Editör: TE Bilişim