Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Doğan Gündoğdu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Gündoğdu mesajında şu görüşlere yer verdi.

Dünyanın ve Ülkemizin dört bir yanında, üstün gayret ve özveri ile çalışan, bu yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, görevini her şeyden üstün tutarak, çalışmaları esnasında gerektiğinde canını feda etmekten kaçınmayan, şahsımın da bir ferdi olmaktan gurur ve şeref duyduğum Polis Teşkilatımızın 166. Kuruluş Yıldönümünü kutlarım.
 
Polislik ve Askerliğin şerefi ve vatan aşkı ile görev yaparken Şehadet mertebesine ulaşmış olan tüm şehitlerimizi rahmetle anarken, geride kalan Ailelerine de bu şerefli yolda Şehit verdikleri evlatları, eşleri, babaları, kardeşlerinin ülkemize hizmet aşkı ile Şehit olduklarını, bu şerefin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini ve gerekirse aynı duygularla tüm şehit ailelerinin de ‘Şehit’ olmaya hazır olduklarını bilmenin gururu ile onlara da buradan metanet dilerim.  
 
Türkiye ve Niğde genelinde görev yapan Emniyet Teşkilatı personelinin problemlerini en iyi bilen kişilerden biri olarak, zor çalışma şartlarının en kısa sürede düzeltilmesi, özlük haklarının gözden geçirilmesi en büyük hayalimdir.
 
Niğde Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, hem görev yapanlar için hem de halkımız için yetersiz olup, günümüz şart ve teknolojileri ile daha uygun bir alan ve şartlarda olması gerekmektedir.
 
Eski Terminal Binasının ve arazisinin boşaltılmasından sonra, yapmış olduğum çalışmalar sonucu şu an kullanılmayan bu alanın ve arkada bulunan Sebze ve Meyve halinin olduğu araziye ön tarafa Niğde Emniyet Müdürlüğü arka tarafa ise Adliye Binasının yapılması durumunda Adliye ve Emniyet Müdürlüğü için ihtiyaç olan fiziki şartların bu bölgede çözülebileceğini, yine bu bölgede bulunan esnafın işlerinin canlanacağını, hem halka hizmet yönünden hem de halkın kolay ulaşımı yönünden problemlerin bu proje ile çözülebileceğini düşünüyorum.
 
Bu doğrultuda geliştirmiş olduğum bu proje ile Niğde Adliyesi ve Niğde Emniyet Müdürlüğü hizmet binaları yönünden ulaşım, trafik, gibi çevresel faktörler çözüme kavuşmuş olacak, hem de bu bölgede faaliyet gösteren ticari alanların canlandırılması sağlanarak, geniş kapsamlı ve sonuca yönelik tedbirler alınmış olacaktır.
 
Milletvekilliği Aday Adaylığımdan Milletvekilliğine tevdi edilmem durumunda ifade ettiğim bu projemin hayata geçirilmesi için tüm gayretimle çaba sarf edeceğim.
 
Bu doğrultuda Niğde Emniyet Müdürlüğü’nün gerek Hizmet Binası, gerekse Personel sayısındaki azlık nedeniyle çeşitli sorunları olduğunu ve bu sıkıntıların en kısa zamanda çözülmesinin Niğde Halkı ve görev yapan Emniyet Mensuplarının menfaatine olacağını düşünmekteyim..
 
Polisin; bu toplumun içinden çıkan, kimimizin evladı, kimimizin yeğeni, kardeşi, ablası, olduğu gerçeğini unutmayarak, onların da tüm insanlar gibi etten kemikten olduklarını, onların da duygularının olduğunu unutmadan, Emniyet Teşkilatı Mensuplarına bu nazarla bakarak görevleri esnasında onlara yardımcı olmamız gerektiğini unutmayalım.
 
Gece, gündüz, yağmur, kar, soğuk, sıcak, aç, tok demeden, kendi sorunlarını yok sayarak, çoğunlukla ailesine bile vakit ayırmadan göreve koşan, bu kutsal görevi her şeyden üstün tutarak çalışan Emniyet Teşkilatı Mensuplarına, şahsım ve Tüm Niğde Halkı adına şükranlarımı sunarım.
 
         Emniyet Teşkilatımızın 166. Kuruluş Yıldönümü Kutlu olsun.
 
 
Doğan GÜNDOĞDU
Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı
Editör: TE Bilişim