TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklama yaptı.

Milletvekili Gültekin, ‘’artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’’ diyerek 14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından kurularak siyasete yepyeni bir boyut kazandıran, Ülkemizi şaha kaldıran ve milletimizi hizmet siyaseti ile tanıştıran AK Partimiz hamdolsun bugün 19 yaşına ulaştı.” Dedi.

Milletimizin Desteği Başarılarımızın Temel Kaynağıdır

                19 yıldır, milletimizin AK Partimize duyduğu güven ve vermiş olduğu destek ile partimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her gün daha iyi bir Türkiye için çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. AK teşkilatlarımız da milletine, ülkesine, davasına bağlı Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın liderliğinde aydınlık geleceklerimizi inşa etmek için var gücü ile çalışmaya devam ediyor. 19 yıldır olduğu gibi bundan böyle de milletimizle birlikte bu kutlu yürüyüşte Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkeleriyle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize doğru azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. AK Partimiz, sahip olduğu değerleri, insana verdiği önem ve hizmet aşkı sayesinde yeni bir Türkiye inşa ediyor, etmeye de devam edecektir. Bu güçlü birlikteliği oluşturan, bizlerden dualarını ve desteğini esirgemeyen aziz milletimize canı gönülden teşekkür ediyorum.‘’ Dedi.

Büyük ve Güçlü Türkiye’nin Temellerini Attık

Türkiye; Memurlarına maaş ödeyemeyen, IMF kapılarında kredi dilenen, deprem yardımlarını memurlara maaş olarak veren, emeklilerimizin maaş kuyruğunda öldüğü, hastaların hastanelerde rehin kaldığı, kendi iç siyasetini kredi aldığı dış güçlerin talimatlarına teslim eden bir ülkeden, bugün, Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği ile dünyanın en büyük yatırımlarını yapan, sağlık üssüne dönen ve birçok kritik teknolojik ürünü kendisi üreten, yerli ve Milli İHA’larını SİHA’larını, gemilerini, helikopterlerini ve hayal gibi görünen birçok projeleri hayata geçirmiş bir ülke konumuna gelmiştir.

Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sağlık, eğitim ve savunma başta olmak üzere, birçok alanda başlatmış olduğumuz, millileşme ve yerlileşme hamlesi ile rekabet gücü yüksek, öncü, büyük ve güçlü bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Türkiye, ülkemizde ve tüm dünyada adaleti, barışı ve hoş görüyü sağlayarak Güçlü ve Büyük Türkiye yolunda ilerlemeye devam edecektir.

İlk hedefimiz 2023, Yol Haritamız Milli Ruhumuz, Beraberliğimiz

15 Temmuz bir daha gösterdi ki, ülkemiz bazı odakların hedefinde ve her zaman da olmaya devam edecek. Bizi bu yolda başarıya götürecek ana nokta, ülkemiz ve milletimiz için milli ruhla hep birlikte çalışmaktır. Başarı asla tesadüf değildir. Azim, çaba ve gayret gerektirir.  Her şeyden önemlisi inanç ve itikat gerektirir. Her zaman diyoruz, Güçlü ve Büyük Türkiye Güçlü liderle olur. Siyasi olarak bağımsız değilseniz diğer konularda kendi fikrinizi uygulama şansınız da yok demektir.

Aziz milletimiz bilsin ki; Türkiye artık masada da sahada da söz sahibi olan, aldığı kararlarla dünya politikasını etkileyen küresel bir güçtür. Devletimiz, Libya’da, Suriye’de, Irak’ta ve daha birçok yerde hem ülkemizin bekası hem de haksızlığa karşı mazlumun yanında olmaya, bölgesinin ve dünyanın istikrarı için mücadele etmeye devam edecektir. Ak Partimiz 18 yıldır olduğu gibi, her türlü ekonomik spekülasyona rağmen Türkiye’yi emin adımlarla ileri taşımaya, Türkiye Cumhuriyetini 2023 hedeflerine doğru emin ve kararlı adımlarla götürmektedir.

 Türkiye en başarılı ülke olmuştur.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi sürecinde pek çok ülke kriz yaşarken Türkiye bu dönemin en başarılı ülkesi olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine yürüyüşümüz her türlü engele rağmen durmaksızın devam etmektedir. Dünya ülkeleri teker teker yatırımlarını iptal ederken, hala koronovirüsle mücadele de ilerleyememişken, Türkiye’nin sağlıktaki başarısı net olarak ortadır ve diğer sektörlerde olan yatırım programları da aynı şekilde hız kesmeden devam etmektedir. Çok açık ve net, Büyük ve Güçlü Türkiye’yi hiçbir kuvvet yolundan alıkoyamayacaktır.

Kim dönerse dönsün Biz dönmeyiz Bu yoldan

Partimizin kuruluşundan bu yana manipülasyonlar, operasyonlar,  oyunlar, tuzaklar, saldırılar… Hepsini gördük,  hepsini yaşadık.  Bunları yapan kirli eller bugüne kadar hedeflerine ulaşamadılar. Bundan sonra da asla ulaşamayacaklar.  Ülkemiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.  Allah’a hamdolsun Türkiye 18 yıl içinde çok önemli mesafeler kat etti ve hayal gibi görünen nice hedeflere ulaştı. AK Parti, kardeşliğin, vefanın, dayanışmanın; kadınıyla erkeği ile genciyle yaşlısıyla, her kökenden, her meşrepten insanıyla 83 milyonun partisidir.

AK Parti; şartlar ne olursa olsun, Büyük ve Güçlü Türkiye yoluna adanmışlığın adıdır.

Gelecek nesillerimiz için aşkla, gayretle ve samimiyetle çalışacağız

Büyük ve Güçlü Türkiye yolculuğunda gelecek yeni yaşlarımız için hep birlikte omuz omuza vererek ilk günkü aşkla yolumuza devam edeceğimize, gelecek yaşlarımızın ise hem Aziz milletimiz hem teşkilatımız hem de Devletimiz için çok daha güzel ve aydınlık olacağına inancım tamdır.  Gelecek nesillerimizin tam bağımsız ve her yönüyle güçlü bir Türkiye’de yaşamaları için AK Davamıza, liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a bugüne kadar ve bundan sonra vereceğiniz destek çalışma ve gayretlerinden dolayı tüm değerli dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.  Tevazu, samimiyet ve gayretle Durmak Yok yola devam.

Üstad Necip Fazıl’ın dediği gibi, ‘’Bir akıl gelecek ki akıllar delirecek ve bir devrim, evvela devrimi devirecek" sözünün muhatabı Büyük ve Güçlü Türkiyenin Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve AK Partimize her zaman destek olan, hayır ve dualarını esirgemeyen Niğdeli hemsehrilerimize ve aziz milletimize teşekkür ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilişim