TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal işler komisyonu üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin gündemdeki konulara dair değerlendirmelerde bulundu.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK AİLESİYİZ

Biz Türkiye’nin en büyük ailesine sahibiz diyen Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin; ‘’ Yargıtay’ın en son açıkladığı rakamlara göre üye sayımız 11 Milyon 49 Bin 956’dır. Pandemi şartlarına rağmen sadece geçtiğimiz yıl ailemize 1 Milyon yeni kardeşimizin katılması, milletimizin partimize ne kadar güçlü bir irade ile sahip çıktığının işaretidir. AK Parti olarak, 1 Milyon 250 Bin 635 üyeye sahip ana muhalefet partisi CHP’nin 9 katı büyüklüğünde bir aileyiz. Türkiye’nin en çok üye sayısına, en yaygın teşkilat ağına, en güçlü faaliyet imkânlarına sahip olan AK Parti’miz, milletimizin kurduğu, bugüne de milletimizin getirdiği partidir. Biz, gücümüzü milletimizden alır, enerjimizi milletimiz için kullanırız. Zamanımızı, boş polemikler, gereksiz tartışmalarla değil, milletimize samimiyetle hizmet etmek için harcıyoruz. Aziz milletimiz de bu gerçeği gördüğü, bildiği için desteğini hiçbir zaman esirgememiş ve AK Partimiz 19 yıldır girdiği her seçimden birinci çıkmıştır’’ dedi.

KİMSE HAYAL PEŞİNDE KOŞMASIN, SEÇİMLER 2023’DE

‘’Biz; İnandığımız yolda aşkla, coşkuyla yürümeye devam edeceğiz’’ Diyen Milletvekili Gültekin; ‘’AK Parti olarak 7. Olağan kongre sürecimizi gerçekleştiriyoruz. Teşkilatlarımızı yenileyerek ve güçlendirerek 2023 seçimlerine hazır hale getireceğiz. Niğde’mize, hemşerilerimize ve ülkemize hizmet etmek, aziz milletimizin geleceği için projeler üretmek, dertlerinin ve ihtiyaçlarının çözümü için çalışmak her zaman önceliğimizdir. Biz, bu yola hemşerilerimizin desteği ile çıktık, onlarla birlikte yürüdük, yürümeye de devam edeceğiz. Koyduğumuz hedeflerimize doğru yürüdüğümüz bu kutlu yolculukta, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, AK Parti Niğde İl Başkanlığına atanan dava ve yol arkadaşımız Ömer Kılıç kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinin şahsına, partimize ve Niğde’mize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizi 2023 hedeflerine tamamen ulaştırmadan bize durmak, duraksamak, bir anı bile boşa geçirmek haramdır. Seçim tartışması üzerinden belirsizlik yaratmaya çalışanların çabası boşadır. Partimizin ve aziz milletimizin gündeminde erken seçim yoktur. Bizim gündemimiz de esnaflarımız, çiftçilerimiz var. Bizim gündemimiz de millet ittifakının adını duymadığı yolunu bilmediği köylerde, çaylarını içip sohbetlerine ortak olduğumuz hemşerilerimize daha fazla hizmet götürmek var. Bizim gündemimiz de 83 milyonun geleceğine ışık tutacak projeler üretmeye devam etmek, Büyük ve Güçlü Türkiye hedefi var. İnşallah 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak hem mecliste ezici bir çoğunlukla temsil etme hakkını elde edeceğiz hem de Cumhurbaşkanlığı seçimini tekrar kazanacağız. 2018 seçimlerinden önce verdikleri popülerist vaatleri gerçekleştiremedikleri, devraldıkları belediyeleri yönetemedikleri ve siyaset üretemedikleri için 2 haftada bir seçim olacak çıkışı yapanlar net bilsinler, Cumhurbaşkanımızın daha önce defalarca belirttiği gibi erken seçim yok, seçimler 2023 de olacak ’’ dedi.

SİYASET MÜHENDİSLİĞİ YAPANLAR KİRLİ BİR SENARYO YAZIYOR

‘’Bu plan daha öncede denendi, tutmadı, tutmayacak’’ diyen Gültekin;’’ Son günlerde SMA’lı hastalarımız, çiftçilerimiz, patates, öğretmenlerimiz, başörtülü kardeşlerimiz ve aşı çalışmaları üzerinden yine aziz milletimizin %52 oyunu alarak seçilen Cumhurbaşkanımıza sözde diyerek siyaset mühendisliği ile ülkemizde gerilim çıkarmaya çalışanlar var. Kendisi gibi düşünmeyen herkese hakaret eden, Şerefli Türk ordusuna satılmış, onurlu personeline militan diyecek kadar gözü dönmüş ABD'den ve PKK'dan demokrasi bekleyen kirli bir zihniyet var. Milli iradeyi siyaset mühendisliği masalarında meze yapacak kadar demokrasiye ihanet içinde olanlar var. Türkiye'yi yeniden siyasi ve kurumsal iç mücadeleler bataklığına sürüklemek isteyenlere bekledikleri fırsatı vermeyeceğiz. 18 yıldır girdiği hiçbir seçimi kazanamayan CHP’nin erken seçim rüyasına cevaben, onlar konuşur AK Parti yola devam eder diyorum.

AŞIMIZI OLACAĞIZ, KORONAVİRÜSÜ YENECEĞİZ

Pandemi sürecinde hükümetimizin dünyanın takdir ettiği başarılı mücadelesini karalamak için algı operasyonu yapanlar, şimdi de koronavirüs ile mücadelemizin en etkili tedavisi olan aşılama sürecinde kötü bir algı peşindeler. Vatandaşlarımızı tedirgin etmek, kafalarında soru işareti bırakmak için özellikle yapılan bu algıyı yıkmak, tereddütleri ortadan kaldırmak, hemşerilerimize örnek ve öncülük teşkil etmek adına, bende, Niğde’mizde, Çin aşısı olarak bilinen Sinovac aşısını eşimle birlikte oldum. İnaktif aşı olarak bilinen Çin aşısının geleneksel ve güvenli bir aşı olduğunu ve tüm hemşerilerimin gönül rahatlığı ile sıraları geldiğinde aşı olmalarını özellikle vurgulamak istiyorum. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, onlara en iyiyi sunmak için çalışan bir AK Parti var. ABD’nin 38 Dolara, Avrupa’nın 14 Euro’ya vatandaşına yaptığı aşıyı Türkiye tüm vatandaşlarına ücretsiz olarak uyguluyor’’ dedi.

Editör: TE Bilişim