T.B.M.M. Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin Gündeme dair açıklamalara bulundu.

Dünyanın Takdirini Kazandık

Ülkemiz ne zaman bir atılım içinde olduysa vesayet odakları, içerideki piyonları devreye sokarak hemen harekete geçmişlerdir. Son dönemlerde Koronavirüs nedeni ile yakaladığımız sağlıkta başarımız ortada. Salgın sonrası yeniden şekillenecek dünya düzenin de yerimizi çok farklı şekilde alacağımızı defaten belirtmiş bir ülkeyiz. Bugün dünyanın hayretle izlediği, ülkelerin teşekkür etmek için sıraya girdiği bu dönemde maalesef kendi içimizde Cumhurbaşkanımızı başarısız olarak niteleyenler yine konuşmaya başladılar. Başarılarımızı dünya gördü ama ülkemizdeki muhalefet göremedi.

Biz Halkımızın Kararını Bilir, Onu Tanırız

AK Parti olarak bu güne kadar geçen süreçte yaşadıklarımız, yeteri kadar tecrübe oluşturmuştur. Geçmişte birçok darbe ve vesayet odakları ile AK Partiyi pasifize etmeye, iktidarı gayrı meşru yollarla ele geçirmeye çalıştılar. 367 kararı , kapatma davası, e muhtıralar, darbe teşebbüsleri vs.. Özellikle askeriye ve yargıdaki vesayet odaklarını devreye almaya çalıştılar. Ama artık eski Türkiye yok, demokrasimizle, teknolojimizle büyük Türkiye’yi oluşturacağız diyerek yola çıkan AK Partiyi sindiremediler. Sandık dışı yollarda iktidarı arayanlar, bugün yine sahneye çıkmaya başladılar. Tecrübeler olunca, süreci çok rahat bir şekilde analiz edebiliyorsunuz. Kendi düşüncelerinin her zaman doğru olduğunu, kendilerinin hem ülkenin hem de halkın sahibi olduğunu sanan bazı müptezeller, geçmişte olduğu gibi açıklamalar yapmaya darbe imasında bulunmaya başladılar. Ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit etmeye, Saray rejimi diyerek rejim tartışması başlatıp, bazı odakları darbeye teşvik etmeye çalışanlar, aslında halkla kavga ediyor, milli iradeye karşı çıkıyorlar. Kendilerini ülkenin sahibi sanan bu gruba göre güzel yaşamak onların hakkı, ülkenin imkânları onların hakkı, her türlü kararı almak onların hakkı…

Ak Parti merkezine demokrasiyi almış, ülkesine ve milletine hizmet etmeyi felsefe edinmiş bir siyasi çizgi ile hareket ederken, karşımızdakilerin AK Parti üzerinden milletimizi tehdit etmesine de asla müsaade etmeyeceğiz. Halkının, ülkesinin yanında yer almayı hiç bir zaman beceremeyen, terör örgütleri ile son zamanlarda iç içe kol kola olan, Türkiye düşmanlarının dostu CHP ‘nin grup başkanvekili ve yöneticilerinin yaptığı talihsiz rejim tartışmasının amacı birilerine malzeme taşımaktır. Vesayet çağrısı yapanlar bilmeliler ki devletin sahibi millettir, devlet bürokrasisi her zaman görevinin başındadır ve AK Parti de dimdik buradadır. Medet umduğunuz odakların devri geçmişte kalmıştır. Hiçbir zaman barışamadığınız, anlayamadığınız, hep yukardan baktığınız halkımız bu konuda da sizlere gereken cevabı verecektir.

Milli İradeyi Kimse Yok Sayamaz, Darbe Dönemleri 15 Temmuz 2016 da kapandı

15 Temmuz 2016'da, bir millet yeniden dirilişe geçmiş, istiklaline, istikbaline ve demokrasisine kasteden darbe teşebbüsü karşısında kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, her meslekten, her sosyal kesimden, her siyasi görüşten ferdiyle Çanakkale ve İstiklal Harbi ruhu ile hainlere fırsat vermemiştir. Bu hain saldırı ve darbe kalkışması karşısında aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın bir işareti ile vatan ve milli irade savunması için kendini tankların önüne atmış, kurşunların önünde onurlu bir şekilde durmuş ve bu kalkışmaya müsaade etmemiş, geçit vermemiştir. Hainler ve onların destekçileri ne Sayın Cumhurbaşkanımızın, ne de asil Türk Milletinin bu asaletini, kenetlenmesini ve şanlı direnişini hesap edememişlerdir. Yukardan meydanı tarayan helikoptere kafasını kaldırıp ‘’senin benzinin bitmeyecek mi elbet ineceksin aşağıya’’ diyerek parmak sallayan, tankın önüne geçip duracaksın diyenbir milleti tehdit etmeye kalkıyorsunuz. Sizce bu millet üstü kapalı vesayet çağrılarından, tehdit cümlelerinden korkar mı sanıyorsunuz. Biz buradayız, ne yapacaksanız buyurun. İşte meydan, işte halk. Ama şunu unutmayız; bu millet 15 Temmuzda davrandığı kadar nazik davranmayacaktır, bunu da buradan belirtmek isterim.

 Yine hesap edemedikleri bir şey daha var ki asıl her şeyin seyrini değiştiren de o dur; Rabbimizin tuzak kuranların karşısında kurduğu o muazzam tuzak. Rabbim rahmetini bu şanlı milletin üzerinden ebediyen eksik etmesin. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

Kim Dönerse Dönsün, Biz Dönmeyiz Bu Yoldan

Kurulduğu günden bu yana girdiği bütün seçimlerden 1. Çıkan, halkının teveccühünü en üst seviyede gören,  ülkesine ve milletine hizmet etmek için hayatını feda eden bir lidere diktatör diyeceksiniz. Sizler diktatörü yanlış yerde arıyorsunuz. Zira gönüller yapmaya, milletime hizmetkâr olmaya geldim diyen Recep Tayyip Erdoğan ismi diktatör olsa idi şu an nerde ne halde olduğunuz belli olmazdı. Ama siz kalkıp tehdit dahi ediyorsunuz. Şunu net bir şekilde ifade ediyoruz; biz buradayız, halkımızla yan yanayız. Milli iradeden başka güç, Rabbimden başka korkulacak hiç bir şey bilmedik. Allah’ın izni milletimizin desteği ile ülkemize hizmet için çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğimiz için yeni nesillerimiz için yapacak çok işimiz var. İster meclise almamaya çalışsınlar, isterlerse sokakları yeniden yakmaya çalışsınlar, isterlerse hepimizi hapse atmaya kalksınlar. Biz halkımızla yürümeye, yol almaya devam edeceğiz. Kim dönerse dönsün, biz dönmeyiz bu yoldan. Allah’a can borcumuzdan, milletimize hizmet borcumuzdan başka kimseye eyvallahımız yoktur olmayacaktır da.  Buyurun, Biz Burdayız, Her daim halkımızla yan yana omuz omuza meydanlardayız…

Editör: TE Bilişim