Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı Bayram Güç Yazılı açıklama yaparak partisinin bugün itibarıla bulunduğu noktayı anlattı.


Yerel seçimler yaklaştıkça Milliyetçi hareket partisinin Türkiye’de olduğu gibi Niğde’de de halkımızın umudu olduğu ortaya çıkmıştır.


Niğde de bütün araştırmalara göre belediye seçimlerinin birinci partisi MHP olurken, ikinci ve üçüncü partiler kendi arasında ikincilik ve üçüncülük mücadelesi vermekte olduğu görülmektedir.


Halkımıza bizlere gösterdiği teveccühten dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak artık belediye başkanlığı hizmetleri için projelerimizi hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Sayın Fikret Çıtırgı ve ekibimizin nefse değil nesle hizmet anlayışı ile hazırladıkları üretken belediyecilik hizmetlerimizi gerçekleştirirken en büyük desteğimiz Niğde halkı olacaktır.

Nitekim halkımızın bize gösterdiği bu teveccüh karşısında beş yıl boyunca el ile tutulup gözle görülebilecek hiçbir hizmete imza atamayan, üstelik, iktidarla el ele diyen Sayın Akdoğan’ı ve ekibini büyük bir telaş sarmıştır.

CHP’nin adayı Sayın Eker ise artık üçüncülüğe razı olmuş bir görünüm sergilemektedir.

Bu aşamadan sonra artık söz halkımızındır. Niğde’de yaşayan ve oy kullanma hakkı bulunan herkesi demokrasi şöleni için sandıklara davet ediyorum.

Temennimiz sağlıklı, huzur içerisinde, hiçbir şaibenin yaşanmadığı bir seçim olmasıdır.

Ayrıca, 30 Mart gecesi tüm Niğde halkını Allah’ın izni ve halkımızın teveccühü ile zaferimizi kutlamaya davet ediyor, hemşerilerimize daha hassas davranmalarını, provokatif eylemlerden ve söylemlerden uzak durmalarını rica ediyor saygılar sunuyorum.





Editör: TE Bilişim