Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi CHP olarak yerel seçimlerde başarılı olacaklarını belirtti ve adayımız Ekrem Soylu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bor’da ve kasabalarımızda seçimi kazanmak için uğraş veriyoruz diye konuştu. CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi 23 Mart’ta Niğde’ye gelecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülke gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yapacağını belirterek tüm halkımızı Niğde mitingine bekliyoruz”dedi.

Bor Belediye Başkan Adayı Ekrem Soylu’da yoğun bir çalışma temposu ile seçimlere hazırlandıklarını söyledi ve Bor ilçemiz için yapacaklarımızı biliyoruz. Bor yeni yatırımlar yanında geçmişteki gibi bölgenin çekim merkezi olması için uğraş vereceğim. Bor’da yaşayan sorunlarını bilen bir aday olarak memlekete olan sevgim ile hizmete talibim”dedi.

CHP Bor ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi Belediye Başkanlıkları gibi ile genel meclisi seçimlerinde de bu dönem başarıya ulaşacaklarını ifade etti. CHP Bor ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi şöyle dedi.-“ Ülkemizin Birleştirici Gücü CHP’dir. Tüm seçmenlerin oylarını CHP de birleştirmelerini istiyoruz. Bizde ötekisi yok herkesimin ve herkesin partisi olarak hizmete hazırız. CHP İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partililere yayınladığı mektubu da paylaştı.-“ İnançlar, değerler, kişisel tercihler üzerinden yaratılmak istenen ayrıştırma politikalarının sonuna geldik. Son 11 yıldır Türkiye’yi bir büyük kutuplaşmanın içine hapsetmeye çalışan zihniyet artık ülkeyi yönetemez halde. Devlet, devlet olmaktan çıkarıldı. Güçler ayrılığı prensibi tahrip edildi. Sistem, kurumlar içinde birbiriyle kavgalı yöneticiler nedeniyle kilitlendi. Hukuk devletine ve demokrasiye olan inanç yok edildi. İktidar, gücü elinde tutanların haksız kazanç makinesine dönüştürüldü. Millet, kişisel ikbal hırslarıyla kutuplara ayrıldı.

Modern tarihimiz boyunca ne zaman ulusal birliğe ihtiyaç olsa, adres hep CHP olmuştur. Bu kez de, Türkiye’nin birliğinin adresinin CHP olduğunu gören milyonlar, geçmiş siyasi eğilimleri ne olursa olsun, Cumhuriyet Halk Partisi etrafında toplanıyor.

Çünkü CHP son yıllarda attığı adımlarla, Cumhuriyet değerlerine sarsılmaz bağlılığından ve sosyal demokrasinin temel ilkelerinden hiçbir taviz vermeden, özünü koruyarak kendini yeniledi, geliştirdi. Cumhuriyeti kuran parti olduğu kadar, halkın partisi olduğunu da gösterdi. Kapılarını Türkiye’nin bütün renklerine, bütün kesimlerine, bütün sessizlerine ve kimsesizlerine açtı.

Bugün Türkiye yeniden düzen ve huzur istiyor. Türkiye toplumsal barış istiyor; özgürlük istiyor. Türkiye fırsat eşitliği ve adalet istiyor. Türkiye çoğulculuğu temel bir demokrasi değeri ve kültürel bir zenginlik kaynağı olarak yaşamak istiyor.

2014 yerel seçimleriyle birlikte, siyasette aklın ve ahlakın yeniden hakim olacağı bir döneme adım atacağız. Bu yeni dönemde, milletimizi bir kez daha birleştireceğiz. Halkımızın tüm kesimlerinin “varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde” yaşayacağı Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Hükümetin baskı ve otoriterleşme gayretlerine karşı demokrasiyi güçlendireceğiz, özgürlükleri geliştireceğiz.  Ekonomik refahtan herkesin pay alacağı nitelikli bir büyümeyi gerçekleştireceğiz.

Hepinizi, ülkemizin tarihini yeniden yazmaya davet ediyorum. Gelin, halkımıza hak ettiği demokrasiyi birlikte armağan edelim. Gelin Türkiye’yi özgürleştirelim, kalkındıralım, ileriye götürelim.

Sevgi ve saygılarımla,

Kemal Kılıçdaroğlu

Editör: TE Bilişim