Cumhuriyet Halk Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ; Adayımız Ekrem Soylu ile kazanacağız”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bor ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi yerel seçimlere iddialı olarak hazırlandıklarını belirterek ülkemizin içinde bulunduğu koşullarda ahlakın ve dürüstlüğün partisi CHP’de halkımızın oylarını birleştireceğine inanıyoruz” dedi.


 On yıllık AKP iktidarında ülkenin sorunlarının arttığını, yerel yönetimlerde de AKP’nin başarısız olduğunu söyleyen Bor CHP ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi Bor gelişmesi için görüntüyü kurtaran hizmetler önemlidir ancak    ilçemizi  yeniden çekim merkezi yapacak,  aş, iş alanlarını geliştirecek, yeni yaşam alanları oluşturacak, yeşile, doğaysa çevreye saygılı  hizmetler de  gerekli, o hizmetleri yapacak olanda CHP’li belediyedir”dedi.

 Bor havaalanından mahrum kalması, fizik tedavi merkezinin  yapılış düşüncesine uygun açılmaması, hızlı trenin Bor’dan geçmemesi gibi durumların AKP Bor’a bakışını gösterdiğini, Çin’den 200 fabrika  gelecek , Badak’ta petrol çıkacak diye  halkın yanıltıldığını söyleyen Bor CHP ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi  CHP Bor’da il genel meclisi seçimlerini de kazanacaklarını söyledi.

 Bor’da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve 30 Martta seçiminde Bor halkının oyları ile yerel yönetimde iktidar olacaklarını  belirten Bor CHP ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi şöyle dedi.-“ Ekrem Soylu belediye başkan adayımız, onun eğitimdeki hizmetleri yanında içimizden biri olarak sorunlara vakıf olması ilçemiz içinde bir şans. Bu nedenle tüm hemşerilerimizi adayımızı oyları ile desteklemeye çağırıyorum. Şeffaf dürüst sosyal belediyecilik ile ilçemizi buluşturalım oylarımızı dağıtmadan Cumhuriyet Halk partisinde birleştirelim. Gelecek daha güzel olması için tek çözüm Cumhuriyet Halk Partisidir” dedi.


Editör: TE Bilişim