CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Seyit Torun ile CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde Bor Kemerhisar Beldesini ziyaret ettiler. Bingöl, Torun Ve Gürer Atatürk parkında vatandaşlarla sohbet ettiler.

CHP Örgütlerde Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl de yaptığı konuşmada, havuz medyasının CHP’nin içini karıştırmaya gayret gösterdiğini belirtti. Bilinçli bir şekilde CHP üzerinde oyun oynamak isteyenlerin bulunduğuna vurgu yapan Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “Bunlar hedef saptırmak istiyor. 80 milyon inşamınız, büyük sorunlarla boğuşurken CHP’yi karıştırmak isteyenlere fırsat vermememiz gerekiyor” şeklinde konuştu. 
 
SİYASİ ÇIKARLARI KENARA BIRAKTIK
 
Bingöl, hiçbir siyasi parti genel başkanının kendisine rakip olabilecek kişilerin önünü açmadığını ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun referandum sürecinde herkese kucak açtığını ifade ederek, “Sayın Genel Başkanımız, CHP’li olmayıp da ülkenin geleceği için ‘Hayır’ oyu veren diğer siyasi oluşumlara da maddi manevi her türlü yardımı yapmıştır. Çünkü bu bir siyasi parti meselesi değil. Referandum seçimlerini bizler memleket meselesi olarak gördük. Siyasi çıkarlarımızı bir kenara bıraktık. Devlet Bahçeli anayasanın önünü açtı ama bakın şimdi nasıl birbirleriyle çatışmaya başladılar. Bunu niye anlatıyoruz. Bize her türlü hakareti yapmalarına rağmen bizler siyasi çıkarlarımız için yanlış davranışlar içine girmedik” diye konuştu.
 
TORUN: “TEK ADAMA KARŞI MÜCADELE YENİ BAŞLIYOR”
 
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yaptığı açıklamalarda tek adama karşı demokratik mücadelenin yeni başladığını belirterek, “Anti demokratik uygulamalara karşı yasal zeminde mücadelemiz devam edecek. Hedeflerimize odaklanıp herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekiyor” dedi

Gürer: “2019 ülkenin geleceği için son viraj”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 2019 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinerek, bu seçimin Türkiye’nin geleceği için son viraj olduğunu söyledi. 
 
CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesindeki Atatürk Parkı’nda, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün de yer aldığı konuşmasında halkımıza inanıyor güveniyoruz. Parlementer sistemden vazgeçilmesine neden olacak 2019 seçiminde gereğini yapacak ve yeniden parlementer sistemin yolunu açacak adayda birleşecektir" dedi.
 
KEMERHİSAR HALKINA TEŞEKKÜR
 
Konuşmasına, 16 Nisan referandumunda büyük çoğunlukla ‘hayır’ oyu veren Kemerhisar halkına teşekkür ederek başlayan CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, parti içindeki seçim sürecinin de demokratik bir şekilde devam edeceğini açıkladı. Gürer, CHP’nin içinde çekişme ve kavganın olmadığını vurguladı. 
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kemerhisar Atatürk Parkı’nda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, 2019’da gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine de değindi. Gürer, “Önümüzde 2019 cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bu seçim ülkenin geleceği için son viraj durumunda, 2019 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazanmaktan başka çaremiz yok. Aksi takdirde rejim tek adama dönüşecek şekilde değişiyor. Cumhurbaşkanı Ak Partinin genel başkanı oldu. Bu durumun 2019 sonrasındaki neticesini bir düşünün. Allah muhafaza ülke çok kötü günlere gitmemesi için çözüm parlementer sistem tek adam rejimi deği. Mühürsüz oyla geçirdikleri değişikliği halk oyu ile geri dönüştüreceğiz. Sizlere inanıyoruz" dedi. 
 

 
Editör: TE Bilişim