Eylem Örgütlenme Derneği Niğde Temsilcisi Gafur Ateş, ülkenin kritik bir dönemeçten geçtiğini ve bu süreçte gerek yerelde, gerekse genelde yönetici kadrolar hazırlamaya devam ettiklerini ifade ederek; “Gençlik Görevde!” dedi.

Niğde’de sol siyasetin öncü yapılanmalarından olan ve CHP’li gençlerin oluşturduğu Eylem Örgütlenme Derneği, aktif bir döneme girdiler. Teorik ve pratik eğitimlerle, halkçı ve Atatürkçü bir çizgide genç bir kuşak oluşturmaya devam ediyorlar.

Derneğin Niğde Temsilcisi Gafur Ateş; “Gençlik olarak 1 Kasım seçimleri sonrası Niğde’de üreten, Niğde’ye değer kazandıran bir yapılanma içerisinde olmaya özen gösterdik. Aktif siyasetin dışında gençliğin kendisini yetiştirmesi, geliştirmesi için çaba sarf ettik. Bu eksende bizlerle beraber yürüyen arkadaşlarımızla bencillikten arınmış bir ruhla kolektif düşünceyi inşa ettik. Bundan sonra olacak tüm seçimlerde gerek belediye başkanlık seçimlerinde, gerekse milletvekilliği seçimlerinde adaylar çıkaracağız. 21. Yüzyıl konseptine uygun, düşünen, düşündüğünü uygulayan, ilkeli ve dürüst bir siyasi anlayış içerisinde her geçen gün üzerimize düşenleri yapmaya devam ediyoruz. Bahar dönemi ile birlikte Niğde’ye dönük projelerimizle, Niğde’de adından en fazla söz ettiren gençlik olacağız” dedi.



Editör: TE Bilişim