Milletvekilleri Alpaslan KAVAKLIOĞLU ve Ömer SELVİ Niğde İl Özel İdaresi'nin 2013 yılı faaliyetlerini değerlendirirken; Sayın Vali Necmeddin KILIÇ beyin göreve başladığı günden itibaren planladığı "Köylerimiz Şehir Olacak" projesi kapsamında köylerde futbol sahalarının yapım, bakım-onarım çalışmalarına başlandığını belirttiler.        Milletvekilleri konuyla ilgili olarak yaptıkları değerlendirmesinde şunları ifade ettiler;

            "Köylerdeki gençlerimizin spor ve benzeri etkinlikleri yapmasını sağlamak amacıyla her köye futbol sahası yapılması projesi Niğde İl Özeli İdaresi'nce hayata geçirildi. Bu çerçevede Niğde İl Özeli İdare ekipleri tüm köyleri tarayarak futbol sahalarının eksiklerini tamamlamış ve  tamamlanmaya devam etmektedir.

İl Özel İdaresi iş makineleriyle kış ayları olmasına rağmen çalışmalar yapılarak hem iş makinelerinin boş durmaması sağlanmış hem de futbol sahalarının düzeltilmesi işi yapılmıştır. Ocak ayı sonuna kadar 70 köyümüzün futbol sahası düzeltilmiştir. Düzeltilen futbol sahalarının ihtiyaç halinde kumlaması ve kale direklerinin dikilmesiyle gençlerimizin sahaları hazır hale gelecektir.   

Köylümüzün her alanda ihtiyaçlarını azami gayretle karşılamaya çalışıyoruz. Bu çerçevede köylümüzün temel ihtiyaçlarını karşılama noktasında çalışan idaremiz sosyal alanda da faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu çerçevede yapılan bir proje ile tüm köylerin futbol sahaları onarılmış-yenilenmiştir. Köylerimizde yaşayan gençlerimizin de spor faaliyetlerine bu yapılacak sahalara kavuşması bizleri memnun etmiştir. Bu projede emeği geçenlere teşekkür ediyor, yapılan hizmetin köylümüze hayırlı olmasını diliyoruz." dediler.


Editör: TE Bilişim