HAS Partisi Niğde İl Teşkilatı ve Milletvekili adayları Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. 

          Programa, Halkın Sesi Partisi (HAS) Niğde İl Başkanı Mustafa Yiğit, Merkez İlçe Başkanı Birol Erol, HAS Parti Niğde Milletvekili adayları Yusuf Adıyaman, Hasan Türkeş, Bülent İnce, partililer ve Niğde Yerel Basınının temsilcileri katıldı.  

İl binasında düzenlenen toplantıda ortak açıklama yapan Yiğit, Erol, Adıyaman, Türkeş ve İnce şu ifadelere yer verdiler: “Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerini Mevlid Kandili olarak kutladığımız,Kutlu Doğum Haftası’nı kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olarak  kutlamaktan mutluluk duymaktayız. Peygamber Efendimizden birbirimizi sevmeyi doğruluğu hoşgörüyü şefkat ve merhameti sünnetleriyle öğrenerek nesiller boyu devam ettirdik. Takip ettiğimiz geleneğin gücü ve bunun hâlâ milletimizin gönlünde dipdiri yaşaması, gelecek için bizleri umutlandırmaktadır. Yüzyıllardır görülmüştür ki Türk Milleti inançlıdır, hoş görülüdür, dinî inançlarını bir kavga konusu olarak değil, barış ve huzur kaynağı olarak görmektedir. Hz. Peygamber’i tanıdıkça ve örnek aldıkça insanlığın mutluluğu ve huzuru artacaktır. Hz. Peygamber'i sevmek demek; O'nun insanlığının huzur ve mutluluğu için yaptığı çağrıyı güncelleştirerek hayatımıza yansıtmak, ahlakını ve çizgisini davranışlarımızın mihveri ve rehberi yapabilmektir. Bu sebeple, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, gençlerimize O'nun ahlakını, O'nun bizlere bıraktığı değerleri iyi anlatmalıyız. Çocuklarımızın kalbine Peygamberimizin sevgisini iyi örneklerle nakşetmeliyiz ki, bu sevgi onu daha iyi tanımaya ve anlamaya kapı aralasın. Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (SAV)'in mübarek doğumunun 1429 yıl dönümünü bütün İslam alemine ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diler, bütün ülkemizde hakkı ile kutlanmasını temenni ederiz.” 

Editör: TE Bilişim