Genç Akademisyenler Derneği Genel Merkezi çeşitli zamanlarda beraber akademik çalışmalar yaptıkları Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Niğde İl Başkanı Yunus KIZIL'ı ziyaret etti.


Genç Akademisyenler Derneği Başkanı Murat Emre ŞAHİN, yönetim kurulu üyesi Orhan Kemal YAŞAR ve beraberindeki akademisyenler Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nda bir araya gelerek Niğde Ülkü Ocakları'nın yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldılar.


Niğde Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus KIZIL yapmış olduğu konuşmasında ; "Akademik anlamda çeşitli zaman dilimlerinde beraber çalıştığımız, akademik çalışmalar yaptığımız Genç Akademisyenler Derneği'nde ki değerli yönetim kurulu üyelerinin ve genç eğitimcilerin ziyareti beni çok memnun etti. Genç Akademisyenler Derneği'nin Türkiye çapındaki çalışmalarını büyük bir mutlulukla takip etmekteyim. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum." dedi.


Genç Akademisyenler adına söz alan Genç Akademisyenler Derneği başkanı Murat Emre ŞAHİN ise Niğde Ülkü Ocakları'nın yapmış olduğu farklı çalışmaların  Türkiye çapında çok ciddi bir teveccüh ile karşılandığı ve Ülkü Ocakları'nın bu vizyon ve ufuk sahibi yapısıyla Türk Milletinin en kıymetli varlığı gençliğe yol göstericisi olmaya devam edeceğine inandıklarına vurgu yaptı. 


Aralarında Hacettepe Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi öğretim elemanlarının da bulunduğu grupla Metin Tokdemir Sürekli Eğitim Merkezi'nde bir toplantı yapan Yunus KIZIL Ülkü Ocakları'nın yürütmüş olduğu akademik çalışmalardan bahsetti.


Sonrasında Genç Akademisyenler Derneği olarak getirmiş oldukları hediyeleri kabul eden Yunus KIZIL, misafirlerine Niğde'mizden hatıra kalacak hediyeler verdi.



Editör: TE Bilişim